Šta je novo?

Vista Aero style... ostecen

mant3ra

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
ej poz.. imam jednu molbu ako neko ima vistu ultimate sp1 ako moze da mi posalje fajlove iz

Kod:
C:\Windows\Resources\Themes

jer sam instaliravao neke teme i sada ne mogu da vratim na aero temu to jes sve radi samo sto nemam transparenciju to jest ne radim mi...

pa ako neko moze :d
bio bih zahvlaan

Zar nije jednostavnije da reinstaliras Vistu?Instalacija ne traje duze od pola sata

da ali je fora sto meni posle treba da updejtujem vistu na sp1 pa programi omg.. sta sve ne 😀

ma nema veze uzeo sam od druga tako da je prob. resen 🙂

Zar nije jednostavnije da reinstaliras Vistu?Instalacija ne traje duze od pola sata

Ti bi zbog toga reinstalirao sistem? :S:
Dzizs... pa lakse je da mu neko samo da fajl i da ga overwrite-uje nego da izgubi ceo dan u reinstalaciji?? :trust:

aj sad i ti ga pretera, ceo dan... 😀

Pa nije reinstalacija samo Viste u pitanju pa da je pola sata, tu je i tona programa, drajvera i podešavanja svega toga 😉 Meni isto ceo dan ode na to smaranje

aj sad i ti ga pretera, ceo dan... 😀

pa neko ko ima muziku i instaliranih 2 programa i 5 igrice njemu treba pola sata
ali nekome treba vise od jednog dana jer su tu milion podesavanja i programa....

Za veliku vetjinu korisnika taj posao traje par sati, ako radi neko ko zna onda je i kratje... Meni sa gomilom programa koje koristim, svim podesavanjima treba pola dana... 🙂 Naravno podrazumeva se da imas sve na raspolaganju i solidan racunar i da ne radis prvi put nego da znas sta treba da radis... valjda svi imaju drajvere na drugom hardu ili particiji, cak je pozeljno imati i instalacije programa i onda ide jako brzo, ja recimo imama sve sto mi treba na drugom hardu, u slucaju nuzde veoma brzo se zavrsi posao... 🙂

al da ne idemo u off vise... 😉

Nazad
Vrh Dno