Prezadovoljan sam kako mi CS3 radi u Visti.
Neko je već pisao o primetnom napretku u brzini podizanja programa CS3 u Visti, tema je bila o prednostima i nedostacima Viste, "Zvanicna Vista tema".
Nisi napisao koju Vistu koristiš, na mom računaru je Home Premium.
Ne znam kako da ti pomognem, vrlo rado bih. 🙂
Mislim da je količina memorije i njena brzina najveći nedostatak tvom računaru za upotrebu ovog operativnog sistema.
Minimum je 512 MB, preporuka 1GB.
A da bi brže radio u programu koji si naveo potrebno ti je i više memorije. 🙂
Meni nije problem brzina startovanja CS3 programa vec kada radim u njemu i npr hocu da zumiram sliku treba mu nekada cak i do 2 sec da to uradi ili kada stisnem space da pomeram sa rucicom i tada mu treba poprilicno da odreaguje.
Koristim Ultimate verziju.
Nisam menjao komp u potpisu ali evo da navedem njegove glavne specifikacije.
Core Duo 1.83GHz
2GB DDR2 667
GMA950
U pitanju je laptop i jedino sto je malo problematicno je graficka, mada mislim da ona nebi trebala da pravi takve probleme. E takodje da navedem da vista ima bagove sa ovom grafickom prilikom dizanja sistema i logon screen-a jer prikazuje neke sugave linije kao da je u pitanju neki nizi refresh rate.
poz 😉
I meni se cini da sve radi ok, cak malo brze nego cs2.
a jel imate problem sa acrobatom 8.1?
meni na primer nece da se startuje, odnosno startuje se i uredno prijavi da ima problem (mada ne znam zasto) i ugasi se.
Ma to su male slike koje si naveo. Ove moje su preko 16mb i ne brini nisi ispao neznalica. Nego koju drugu verziju Viste da probam? I mislim da nije problem u Adobe-u vec u MS-u.
Meni nije problem brzina startovanja CS3 programa vec kada radim u njemu i npr hocu da zumiram sliku treba mu nekada cak i do 2 sec da to uradi ili kada stisnem space da pomeram sa rucicom i tada mu treba poprilicno da odreaguje.
Isti problem sam i ja primetio i jako sam se smorio kada sam video da leka nema.
Isti problem sam i ja primetio i jako sam se smorio kada sam video da leka nema.
Ma jok, moja instalacija je skroz cista. Znaci drajveri i CS3 (stavljen zbog testiranja Viste) i ... radi kako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari