Šta je novo?

Visio slicice

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako da dodjem do slicica iz Visio-a 2003 pro? Trebaju mi za neke prezentacije ali ne mogu da ih nadjem u nekom direktorijumu.
Da li neko zna gde se nalaze?

Mislish na razne okvire, oblike i tako to? Mislio si da ih koristish u drugim porgramima ako sam te dobro razumeo? Ako mene pitash MNOGO je pametnije sve uraditi u njemu pa onda eksportovati. Ali i dalje nisam siguran da sam te najbolje razumeo...

(Ako sam dobro razumeo) verovatno ih nisi ni instalirao, pokreni modify/install i dodaj pakete sa instalacionog diska koji ti trebaju.

Ja imam visio ceo instaliran. Imam i te slicice. Zelim da ih koristim u drugim programima. Negde moraju biti na disku, ako se ne varam, samo gde?

A što ih ne otvoriš iz Visia (pretpostavljam da on zna gde ih smešta), pa uradiš export? Osim ako ti ne trebaju baš izvorni fajlovi. Onda uđi u Visio, proveri koje su mu ekstenzije za fajlove, odradi search u Windowsu na te ekstenzije i šta 🙂 ?

Mislis na shapes?
Mislim da ih neces naci na disku u odgovarajucem formatu, cak stavise prilicno sam siguran. Ono sto moze da uradis je da svaki od tih grupa oblika sacuvas na disku prostim desnim klikom na grupu -> save as ali bice sacuvano u formatu stencil i time ne dobijes nista posebno osim prenosivih stencil-a tj. da mozes da otvaras sopstvene shapes na drugim racunarima koji imaju visio.

Druga varijanta je da samo prevuces zeljene shapes npr. na desktop i onda ce svaki od oblika imati svoj zaseban fajl u scrap formatu, koji sad mozes da savujes za svaki shape u jpg. formatu na primer. To je mucna varijanta. Mozes i da svaki shape ubacis u trenutni visio fajl pa da ih onda tako grupno pamtis kao sliku u jpg formatu.

A da li ces ih naci zasebno na disku- sumnjam.

Poslednja izmena:
Heh toga sam se i plasio. Nista, odradicu export svega sto me zanima...

Hvala na pomoci.

Nazad
Vrh Dno