Mx je napisao(la):Odlucio sam da napravim ove kutije ,zvucnike i skretnice sam narucio,a zanima me da li je neko imao prilike da ih cuje ili neki drugi visatonov model u tom cenovnom rangu (~350dem)npr alto I ili sl.
Mx je napisao(la):Hvala.Visokotonci su stigli jos cekam basove i skretnice.
And question.Gde da nabavim furnir i onaj materijal za punjenje kutija?
Mx je napisao(la):Hvala.Visokotonci su stigli jos cekam basove i skretnice.
And question.Gde da nabavim furnir i onaj materijal za punjenje kutija?
Mx je napisao(la):Evo i planiranog izgleda (verovatno ce da bude furnir svetlije boje),radjeno u 3ds 3.0
Mx je napisao(la):Evo i planiranog izgleda (verovatno ce da bude furnir svetlije boje),radjeno u 3ds 3.0
Mx je napisao(la):Danas su mi stigli w170s i razlikuju se malo ali ja to nisam mogao da vidim sa tehnickih(ako i tako mogu da se nazovu ) crteza i slike.Ma slika nije ni bitna samo sam se malo igrao u 3d max-u.Furnir sam vec stavljao na kutije i ispalo je sasvim ok,samo sada vise ne postoji ta firma pa sam vas pitao gde da uzmem.
Jel taj tihos tamo odmah kada se predje pancevacki most ?
A taj materijal za dampovanje kutija postoji koliko ja znam na vestackoj bazi.Najbolje bi bilo kada bih izbegao mineralnu vunu a da jurim ovce po livadi me nesto mrzi.Ionako to nisu bog zna kakvi hi fi zvucnici pa da se brinem oko detalja sto se tice vune.
Misko je napisao(la):Sto setate coveka, do Panceva kad ima to isto u Cvjicevoj. Pozdarv.
Mx je napisao(la):Ajde prezivecu bez buvljaka u pancevu![]()
Gde i ko u cvijicevoj,telefon,adresa,bla,bla..?
Ajde notax gde da kupim te materijale za punjenje zv. u bg.?Staklene vune,mineralne vune i dzemperi u kutijama me nesto ne privlace makar i zvucalo bolje ali ako bas nema nista drugo (mada cisto sumnjam) uzecu i to.Jos i pesak da stavim u kutije![]()
Mx je napisao(la):Hvala notax.Ali ipak bih da stavim kofil.Gde njega da nadjem?
Kupio sam i medijapan danas u tosinom bunaru.Stvarno imaju dobre frezere,iseceno tacno u milimetar.
Ajde jos kada bi mi rekli tacnu adresu tj. broj tihosa u cvijicevoj da pogledam za furnir.
Mx je napisao(la):E,hvala.Ma uzimao sam u itc-u u beogradu,a oni nemaju kofil.Al,ajde sigurno znas neku firmicu u bg gde mogu da ga uzmemboom
Mx je napisao(la):E,notax vide li ove manger zvucnike? http://www.manger-msw.com/en/inhalt.html .Ajde daj neke linkove ka dobrim sajtovima o hi-fi-ju uopste ili samo zvucnicima. :wave;
notax je napisao(la):Na www.hifi.co.yu imas linkove velikog broja proizvodjaca.
Aca je napisao(la):Jaki su im linkovi.![]()
Nisu ovom Stivu Ekbladu ni do malog prsta na nozi.
![]()
notax je napisao(la):Je li ti ides nekada na odmor??
Pa, se lepo ti odmoris, a bogami se i mi odmorimo.
Aca je napisao(la):Sto ti ja pa smetam, pa nisi imao kontakata sa mnom 3-4 meseca. Samo primecujem da je bezveze dati 50-60 linkova posle onih par hiljada gde se i ti nalaze.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari