Šta je novo?

Visa virtuon kartica

Serbianboss

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2005
Poena
660
Ako sam pogresio temu prebacite je u sledeci forum.

Interesuje me sta mislite o ovoj kartici za placanje na netu. Konkretno treba mi za kupovanje domena i web hostinga. Bitno mi je da vecina sajtova moze da podrzi ovu karticu.

Znaci za i protiv ili ako postoji bolja varijanta kazite.

Do sada sam sa njom platio hosting kod dva strana provajdera i nije bilo nikakvih problema.

Ako ti sajt odbije transakciju, onda to nije do kartice, vec zbog toga sto ti se kartica vodi na Srbiju (cak neki sajtovi-akceptanti odbijaju sve pokusaje placanja sa IP adresa iz Srbije). Tu ne mozes nista da uradis osim da eventualno probas preko nekog SSL proxy-ja ako je u pitanju samo IP adresa. Mozes da pokusas placanje tako sto izaberes neku drugu drzavu i onda se nadaj da akceptant ne provali po broju kartice da ti je kartica iz Srbije... Ako pak akceptant (odnosno njegov payment gateway) prihvata kartice iz Srbije, i sa tvojom karticom je sve u redu (broj kartice 16 cifara i trocifreni CVV2 broj i naravno da imas love/limit za placanje) onda ce kartica da prodje glat 😀.

Interesuje me sta mislite o ovoj kartici za placanje na netu. Konkretno treba mi za kupovanje domena i web hostinga.

Prednost Virtuon kartice je ta što možeš da trošiš samo onoliko koliko imaš na računu. Tako da i ako ti neko ukrade broj, nema neke velike štete, naravno pod uslovom da nisi uplatio puno € pre toga na račun 🙂

Nazad
Vrh Dno