Šta je novo?

Visa i gadget za vreme

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Ovaj, gore pomenuti gadget mi ne radi, piše "service not available", Vista Business je original OEM a video sam slučajno da kod nekih ljudi radi mada mi oni nisu znali reći zašto kod njih radi a kod mene neće, pa me interesuje ima li ovde neko neku ideju kako da ga nateram da radi

U Visti postoje 2 gadget-a za vreme. Jedan od njih je prestao da mi radi kada sam Regional Settings i Location prebacio na Serbia, ali drugi i dalje radi normalno (izgleda da ne žele da van US koriste njihov servis). Ako ti je bitan baš taj gadget probaj da staviš Location na US pa vidi da li radi

U Visti postoje 2 gadget-a za vreme. Jedan od njih je prestao da mi radi kada sam Regional Settings i Location prebacio na Serbia, ali drugi i dalje radi normalno (izgleda da ne žele da van US koriste njihov servis). Ako ti je bitan baš taj gadget probaj da staviš Location na US pa vidi da li radi
Kako se zove taj drugi koji ti radi

Meni radi onaj default Vistin gadget za vreme. Samo u njegovim podesavanjima, ukucajte "Belgrade" i izaberite "belgrade serbia" i to je to...
Inace, tacan je skroz, poredim cesto sa B92 i u stepen ubada.. 🙂

Meni radi onaj default Vistin gadget za vreme. Samo u njegovim podesavanjima, ukucajte "Belgrade" i izaberite "belgrade serbia" i to je to...
Meni radi Weather Channel. Ne zam da li radi ali ako sutra bude kiše radiće, ali RHMZS najvljuje povremeno oblacno sa suncanim intervalima. Sto se trenutnr temp tice ubada je u stepen prema Studio B-u

Meni radi Weather Channel. Ne zam da li radi ali ako sutra bude kiše radiće, ali RHMZS najvljuje povremeno oblacno sa suncanim intervalima. Sto se trenutnr temp tice ubada je u stepen prema Studio B-u

Kazem ti, probaj ovako kako sam ti rekao, mora da radi.. Ne volim da koristim custom gagdet-e.. 😉

Pogledaću kasnije koji mi radi kada se budem ulogovao na Vistu.
Ako hoćeš da ti rade oba, vrati regional settings i location u Visti na US.

Poslednja izmena:
Ja koristim AccuWeather i radi odlično.

Mozda i B92 koristi isti gadget?

Nazad
Vrh Dno