Uh na njih sam skroz zaboravio, videcu tamo...Prva i najbolja opcija je da otvoris novi temu u forumima koji su specijalizovani za otklanjanje virusa (Mycity na pr.). Veca je verovatnoca da ces naci strucnu pomoc tamo nego ovde.
Ako neces tu opciju, probaj jos i sa http://get.hitmanpro.com/ . Ako ne nadje sa standardnim skeniranjem, idi u opcije>napredno i ukljuci Early warning scoring (pri dnu), i odaberi tu opciju u Next padajucem meniju. Pazi dobro sta obelezavas za brisanje! Takodje, proveri i da ti se neki add-on nije krisom instalirao u browser.
I ja koristim MSE godinama bez i jednog problema.
Ovo je "prikaceno" sa instalacijom nekog programa ili pluginsa.
Prva i najbolja opcija je da otvoris novi temu u forumima koji su specijalizovani za otklanjanje virusa (Mycity na pr.). Veca je verovatnoca da ces naci strucnu pomoc tamo nego ovde.
Ako neces tu opciju, probaj jos i sa http://get.hitmanpro.com/ . Ako ne nadje sa standardnim skeniranjem, idi u opcije>napredno i ukljuci Early warning scoring (pri dnu), i odaberi tu opciju u Next padajucem meniju. Pazi dobro sta obelezavas za brisanje! Takodje, proveri i da ti se neki add-on nije krisom instalirao u browser.
*** jeste da dizem temu iz mrtvih, ali ono, da ne otvaram novu.
Ne znam sta mi je upalo, ali mozak ce mi popiti... Malware, spyware, virus, sta god, neko g*vno jeste...
Pojavljuju mi se ruske reklame i na chrome-u i na operi. Skenirao i sa adwcleaner-om i sa malwarebytes, nista znaci nista nije nasao...
Prvo sam skontao da je samo na benchu, ali pocelo je svuda... Koristio i adguard i ABP, ne vredi... Brisan cache, cookies... Jedino nisam brisao operu, jer imam gomilu sifri i svega, a nisam bas nesto puno trazio nesto da sacuvam sifre. Obrisem sve i kasnije kao restore sifri... Ima takav neki program? Lastpass cini mi se placa, znaci neki free?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari