Šta je novo?

virus u outlooku?

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz svima 🙂

imam prilichno ...neprijatan problem 🙁

Dakle, do sada mi se nekoliko puta uchinili, da u outlook xp (onaj shto ide uz office, ne default) vidim "sending 0 of 1"....

Koristim adsl, pa kad se konektujem user@beotel, mogu da primam, a na user/ip@beotel, mogu i da saljem/primam...danas sam bio na user@beotel, i od 4 podeshena naloga u outlook (3 kod jednog provajdera, 1 kod drugog), mi je dao error da nije mogao da posalje mail...to je to, 0 of 1 ....shta bi to moglo biti? outbox mi je prazan...Poshto su firmini nalozi, mal` sam se uk*njao...

nod32 mi je samo nashao whenUsave, koji ide uz bsplayer...

shta mislite?

kao prvo obrisi taj bs i whenUsave! pa instaliraj ili krekovanu verziju ili neki stariji bs ili media player classic ako nemas (isto je dobar ako bs)!
Sto se tice maila, moze da bude svasta i nije obavezno virus... da jeste nasao bi ga valjda (ne znam, koristim kasperskog). Probaj sa ad-awareom da ga skeniras, mozda nadje nesto. Spy-boot iso nije los, nadje svasta. Restartuj outluk, vezu pa kompjuter... Kad restartujes probaj iz safe moda isto sa skeniranjem... Na kraju krajeva, ako ti ne ravi problem ko ga sisa 🙂 Jeb*ga ima posla kad se napravi sra**e 🙂 drz se

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno