Šta je novo?

Virus u biosu?!

Mislim da je covek prosto svaki put dobijao virus preko mreze/ zarazene arhive, a da mu je neko (mozda i zlonamerno) dao pogresnu ideju o tome sta je verovatan uzrok, tj. ne verujem da bi se cimao da ovoliko pise da ne misli da je u problemu.

Reche covek da je imao virus na flashu :S:

Auh, sad sam procitao njegov poslednji post i vidim da si potpuno u pravu... moram biti pazljiviji %-)

hahahaahahaha! znachi LOL, al ozbiljno :)))))

Stvarno dugo nisam cuo za slucaj virusa koji napada BIOS... poslednji stvarno poznat slucaj je virus CIH, a to je bilo negde '90.- ih... onda se pojavio bend koji se zove CIH... mozda se sada opet transformisao u virus :)

Mislim da je covek prosto svaki put dobijao virus preko mreze/ zarazene arhive, a da mu je neko (mozda i zlonamerno) dao pogresnu ideju o tome sta je verovatan uzrok, tj. ne verujem da bi se cimao da ovoliko pise da ne misli da je u problemu.
Jeste to je bio poslednji koji je naadao eprom na ploci. I vrlo zanimljivo nisu sve ploce bile osetljive na njega u to vreme - najvise su bile pogodjene one za Intel - prethodnice BX-a i i-810 cipseta. AMD je imao skoro pa ni malo problema. Licno iskusih tada napad win95.cih virusa (imao abit sa ZX cipsetom) koji osim sto je pravio gomile smeca po HD nije ni takao eprom. Ali secam se da je bilo ljudi kojima je napravio stetu od par stotina maraka u to vreme. Sada je to bas davna proslost - ima skoro deset godina.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
e pa obavezno flashuj firmware svih uredjaja, na kraju krajeva postoji mala (bar teoretska) verovatnoca da je i tamo virus. ili kao sto kazu:
'nuke it from orbit, (it's the only way to be sure)'

word :)
Najbolje je kada mi dodje zenska populacije: "ijaooo usporio mi je racunar, pomozi, please"; kad udjem u history, imam sta da vidim :d
Za odgovor uglavnom dobijem da im tata nije normalan :-devil-: :banana:
:wave:

Respect:D Meet the enemy before you defeat him:d. Sad makar znas na sta padaju :p

Nazad
Vrh Dno