Šta je novo?

Virus na digitalcu?

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
415
Nisam znao gde treba da postavim pitanje,pa sam otvorio novu temu.Neka moderatori posle izbrisu ili premeste.
Danas brat prikljuci aparat na pc na prebaci neke slike sa svadbe.Medjutim,avast mu prijavi,dva trojanca i odmah ih smesti u virus chest.I tu stoje dva fajla-mismc.exe i dcim.exe.
Kada pokusa da udje u memorijsku karticu,tamo mu stoje ova dva fajla ali u obliku precice i kada klikne na njih krene ono browse da nadjem fajl u kompu.

Da li postoji sansa da prebaci slike,posto pokazuje da je kartica puna i da ima slika,a ne moze da ih vidi.
Na aparatu ih normalno gleda.

Poslednja izmena:
filder DCIM (gde su slike) je sakriven a tebi se pojavljuje dcim.exe sa ikonom foldera. Uključi prikazivanje skrivenih foldera, prekopiraj slike i formatiraj karticu.

Probaj preko Total Commandera da pristupis memorijskoj.

Imao sam slican problem sa nekim memo stikom,lagano je virus napravio od svih foldera nove exe ikonice,ali stari folderu su i dalje bili tu,tako da su slike tu samo ih ti ne vidis,probaj ovo sto su ti predlozili multipleX i TheCyA,obavezno kad to uradis ocisti pc od virusa i spy-a i formatiraj memo...

A gde se nalazi ta opcija hide protect systems folder?
EDIT-Nasao sam.
Hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
Ljudi,nema od ovog nista.Ne moze ni preko tc a ni preko one opcije.Evo kako to izgleda.Znaci samo su tu precice,a pravi folderi bez precice su u karantinu.Na aparatu ih normalno gledam,a ovde ih nema.
2cx6a3b.jpg

kada kliknem na ove foldere prvo izadje ono browse,pa onda ovo.

Banzaiii,hvala ti mnogo,problem resen :D
I ostalima naravno hvala!

Vrh Dno