Nije bio u servisu, a oni ne znaju da popravljaju mobilne telefone (ovlascen servis) znaju verovatno samo fotoaparate da popravljaju.
A zonga je neki muzicki fajl ja mislim. Probao sam da ga izbrisem kaze failed, jer jer read only. A rootovao sam telefon preko Iroot ja mislim, i proverio preko rootcheckera kaze da je rootovan.
Covece instalira mi 5 igrica, i launcher neki i to sam ukljucuje igrice , i launcher. Ako je to paranoja onda ne znam...
Evo da ti opisem kad krene da radi virus Krenem bilo sta da radim otvara igricu, izbrisem tu igricu on instalira drugu, onda otvori tu drugu, pa kad izbrisem onda instalira neki launcher, i tako 10ak puta izbrisem on vraca i onda se smiri pola dana (bar za igrice i launchere) a ove sumljive fajlove virus non stop prijavljuje i brise. Onda opet kad krene virus opet isti simptomi...
I kao sto rekoh instalacija sa unknown devices mi je iskljucena a on vraca na On u roku od minuta...
Pa pa pa paranoja....
Edit jos jedan: Nista da cekam kad bude opet krenuo da instalira igrice pa da opet ispisem logove ako ovako ne moze da se vidi koji fajl pravi problem...
Disable sam sve fabricke programe...