][V][ATRIX™
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2001
- Poena
- 679
Ovo sam primio na mail....... sta mislite za*ebancija ili zaista neotkirveni crv? Ja mislim da je pre zaje*....
Inace, ja bih dodao da je ovaj "fajl" kod mene 28 KB i lociran je u C:/Windows/System . Ajd nek neko vidi koliko KB zauzima kod njega... i da li ga uopste ima... a kod mene se prijavljuje kao Microsoft® Debugger Registrar for Java a AVP 4.0 ga ne otkriva. Zato i milsim da se neko sali.......
P.S. ko su famozni Tamara i Filip? hrkk
Inace, ja bih dodao da je ovaj "fajl" kod mene 28 KB i lociran je u C:/Windows/System . Ajd nek neko vidi koliko KB zauzima kod njega... i da li ga uopste ima... a kod mene se prijavljuje kao Microsoft® Debugger Registrar for Java a AVP 4.0 ga ne otkriva. Zato i milsim da se neko sali.......
P.S. ko su famozni Tamara i Filip? hrkk
Ne mogu da ga otkriju ni Norton ni McAfee antivirusni programi, a prenosi se mejlom sa kompjutera koji je zarazen na sve adrese koje se nalaze u addressbooku, bez razlike da li ste slali mail ili ne. Virus ostaje 14 dana neaktivan, a posle toga razvaljuje sistem. Virus se zove jdbgmgr.exe i ima ikonu malog medveda i nalazi se na disku C:
LEK:
1.. na menu, start, find napisite jdbgmgr.exe i pretrazite disk C:
2.. Ako ste ga nasli bacite ga u kantu za djubre
3.. ispraznite kantu za djubre
4.. Ako ste nasli taj virus kod sebe posaljite ovu poruku svima iz Vaseg addressbooka jer su ga sigurno dobili