Šta je novo?

virtualni grad

DraganNS

Slavan
Učlanjen(a)
21.12.2004
Poena
319
Ako vas ne mrzi posetite ovaj site :type:
http://www.suncica.myminicity.com
to je inace gradnja virtualnog grada. Sa time se u slobodno vreme zabavlja moja zena kod kuce a ovo postavljamo ovde jel svaka poseta daje jednu kucu vise. Kada odete na site imate u desnom uglu "find city" pa tu ukucate suncica i time mojoj zenici donirate jednu kucu vise. Postoje ogromni gradovi sa populacijama od milion ljudi a ona se tek ukljucila pa neka se i tu nesto gradi....
Pozdravljamo vas oboje :wave:

done:wave:

Hvala svima koji se trude da pomognu u izgradnji moga grada..
Puno vas voli,
Almira:wave::banana:

obavljeno srecna gradnja

Još jedan stanovnik :)

Hvala vam mnogo..Stormwatch posecen si..Srecno!!!
Pozdrav,
Suncica

storm watch imas jednu i od mene poz

Ako vas ne mrzi posetite ovaj site
http://www.suncica.myminicity.com
to je inace gradnja virtualnog grada. Sa time se u slobodno vreme zabavlja moja zena kod kuce a ovo postavljamo ovde jel svaka poseta daje jednu kucu vise. Kada odete na site imate u desnom uglu "find city" pa tu ukucate suncica i time mojoj zenici donirate jednu kucu vise. Postoje ogromni gradovi sa populacijama od milion ljudi a ona se tek ukljucila pa neka se i tu nesto gradi....
Pozdravljamo vas oboje

Jedan mali off ... Da li su to na avataru zenine sise (onda ti zavidim), ili ti je zena prilicno tolerantna? :eyebrows:

Poslednja izmena:
Jako sam tolerantna, zato i imamo divan brak. Ne verujem da bi se bas i jedan muz toliko angazovao oko zanimacija svoje zene, kao sto se angazuje moj muz..
A to za moje sise, ma necu da komentarisem..
Pozdravljam vas,
Suncica:wave:

Ja sam trenutno na poslu a Almira (zena) je kod kuce pa sad od kada se pojavio taj gradic smo oboje ovde. Ona je malo cas ostavila onu poruku. To za te sise mi je vec gundjala ali ne u negativnom smislu. Vise onako "sta si stavio te sise umesto da stavis neki normalan avatar". Nisu njene ali tu su negde. Svi mi muski volimo taj deo tela :banana:

Ni u stormwatch-city nema više miševa.

Hihihi, kakvo je ovo zamlacivanje!
Ali, da ne budem bas toliko negativan, posetio sam sve vase gradove. Neke i po vise puta!

ne znam da li ste culi, ali postoje free site-rotation servisi, recimo hits4you ili tako neki, googlajte. Fora je da vam ti sajtovi otvore prozor u kome se vrte tudji sajtovi (stoje 10-tak sekundi onda se menjaju), a vi pri registraciji ostavite link ka svom sajtu (u ovom slucaju link ka stranici koja dodaje stanovnike), pri registraciji dobijete besplatne poene, izmedju 100 i 500, kako koji servis, ima ih dosta, a gledanjem ovih sto se vrte u prozoru dobijate nove poene. (1 poen = jednom da neko poseti vas sajt). Naravno niste ludi da sedite i blenete u rotaciju sajtova, ali prozor ne smete spustiti tj "minimize" vec ga ostavite kad odlazite iz kuce ili spavate ili nesto drugo... kasnije kad vam je dosta "gledanja" samo zatvorite, ne morate biti logovani da bi vas link bio posecivan, vas sajt ce se pojavljivati na drugim racunarima korisnika koji rade isto sto i vi.

Ovom metodom moze da se skupi 1000 poseta nedeljno (sa ulozenih sat vremena "rada" dnevno).
Ja sam ovo koristio u slicnu namenu u jednoj drugoj browser igri gde su "posete" tzv "bite linka" donosile pare ili exp poene. Svaki poen sa tih sajtova rezultuje posetom sa unikatne IP adrese, nekad dobijete 50 poseta dnevno, nekad 100, ato je dobro koristiti barem 2 takva servisa, ostavite ih da rade paralelno kad ne koristite racunar i to je sve.

Ja sam za 2 meseca skupio oko 10000 unikatnih "hit-ova" (poseta) tamo gde mi je trebalo ;)

PS. Budite sigurni da oni sto imaju mnogo stanovnika ili mnogo "victims" u igrama gde se posete racunaju kao neki bonusi (recimo ovde za stanovnike) koriste ovo ili nesto slicno.

jaoo poceli seoski radovi u mom gradu. poceli da slazu seno

@gx-x
kakav bezobrazluk. To ko da ti kontigent cigana dodje u grad. nema sanse, ja igram fer :p

Poslednja izmena:
ja nisam igrao ovu igru :D Ja sam svome kontigentu sisao krv :d :-devil-:

Napravio sam svoj grad a sad me zanima dali ja tu nesto gradim ili samo ljudi klikcu a grad se sam razvija. Sve sam vase gradove posetio.

Poslednja izmena:
Onda i nije nesto. Ja mislio moras malo mozak da upregnes. Vec sam iscimao ljude da me posete a sad cu da ubijem grad.

Posetio sam i tvoj grad. A gde ti je taj Novi-Sombor.

Nazad
Vrh Dno