Šta je novo?

Virtual Tennis 3-PROBLEM

• Začetnik teme LGrbic
  • Datum pokretanja
L

LGrbic

Guest
Problem sa gore navedenom igrom je sledeci. Prilikom ulazka u igru umesto spice odnosno pocetne animacije prikazuje svetlece trouglove koji se pale gase i menjaju boju. Kada sacekam da to prodje ("spica") ili je prekinem slika se vrati u normalu i tad sam u meniu igre. Kad kreiram igru i pocnem da igram po zavrsetku prvog seta me izbaci iz igre. Igru ne teram sa mog kompa vec sa jednog jaceg Core2Duo,2GB DDR i ATI Radeon 2600PRO. Ista igra radi na mom i na jos par kompjutera koji su slabiji od gore pomenutog. Molim za pomoc,HITNO :)

Uz to cu i dodati problem sa jednom jako smešnom igricom Spiderman 3. Razmisli samo koje su grafičke kartice i koje revizije driver-a na računarima i eto deo rešenja.
Naime, na pojedinim karticama (8500gt,2600pro,1950pro,2900pro) je VT3 pravila neopevane gluposti - počev od automatskog izbacivanja iz igre do zabrljanih tekstura. Rešenje - zamena drivera.
Probaj sa nekim ranijim ili novijim driverom i problem će nestati

Ajd uzdravlje

RAdila je pod Xp-om i sada na Visti bez problema. Koristio sam zadnje drivere i valjanu medicinu.

Evo posle dugo vremena sam igrom slucaja nabasao na ovu moju temu kad imam sta da vidim 2 odgovora sa strane :) Dugo se niko nije oglasavao ali evo korisnog saveta,ne mogu da verujem da mi to nije palo na pamet sad cu teci da prenesem pa javljam dal radi. HVALA puno u svakom slucaju. ;)

Virtua Tennis 3 ima problema sa Ati karticama, i neophodno je da skineš patch da bi normalno radio.

Nazad
Vrh Dno