Šta je novo?

Virtual Sex With Jenna Jameson :)

LOL kakva je igra, mislim nek kaze neko ko moze da je pokrene :D?

Igrao ja free trial, koji sam skinu sa net-a... zaobidjite u sirokom krugu, interaktivni ocajno odradjeni 3d nic...

To sranj* sam instalirao jednom i nikad vise. Hvala na predlogu u svakom slucaju

e-mule.Navukao sam gomilu virusa preko njega, jedva sam sredio komp

A vidis recimo ja koristim e-mule jedno godinu dana i u zivotu nisam navukao nikakav virus preko njega!? Koristim ga i na poslu, i znam jos jedno 5-6 ljudi koji ga koriste i nemaju problem... Inace "igra" je smor, ima toliko boljih stvari teta Jenna da pokaze ;)

zato back to the dobroh starog larry-a...:)

Probajte Larry 1, 2, 3, Oni su bi doživljaj. Sve komande kucaš na engleskom. To je bila moja prva Pc avantura.

kako se zove ona nemacka erotska crtana igrica? Lulu ili Lula...tako nesto :) to je isto OK *******cija, moja bivsa devojka je igrala lol :d

Zvala se WET: The Sexy Empire koliko me secanje sluzi...

Ali ipak mi je Larry sto kaze borab jos uvek neprevazidjen, posebno stariji delovi.
To sam igrao sve u jednom dahu.

Imao sam skoro sve Virtual Sex igre, ali su mi ih mnogi tražili i više nisu vraćali, ebiga. Imale su jak gameplay, izgleda :D
Kad smo već kod WET: The Sexy Empire, šta se događa nakon što uspeš da kupiš novi identitet? Nikad to nisam uspeo da uradim, uvek bi me FBI skebao pre toga. Da li igrica nastavlja da se odigrava u istom gradiću, ima li čega novog?

Tu je u pitanju neka greska na disku. Asia Carera radi bez greske. :d

Vrh Dno