Šta je novo?

Virtual Drive problem

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
I dalje imam problem sa Virtual Drive v7.03 da mi se pri povratku iz hibernacije zablokira win2k. Inače ovako dobro radi. Instalirao sam SP3 ali bez promene. Da li je u pitanju nekompatibilnost sa Win2k?

Re: Re: Re: Virtual Drive problem

pTomic je napisao(la):
Uz kombinaciju sa WinISO da bi se napravio image fajl.

+ sto WinISO moze sve te preostale .vcd fajlove koje je koristio, da prebaci u .iso 🙂

Odakle da skinem taj Virtual Drive + crack? Da li je to najbolji program u toj kategoriji?

radosh je napisao(la):
Odakle da skinem taj Virtual Drive + crack? Da li je to najbolji program u toj kategoriji?

Virtual drive ti je mnogo veliki. Zadnja verzija Ima oko 30MB a onaj pre njega, verzija 6 ima oko 7 MB. Da je dobar dobar je. Ali i drugi odrade taj posao koji odradjuje on a nisu toliko glomazni kaon ves spomenuti Deamon Tools. Ali ako hoces bas Virtual Drive:

ftp://61.159.224.203:9724/styx/vdp703.zip

To je verzija 7 od 30 tona (pardon) - MB - i nisam siguran da li je ripovana, ali astalavista radi.

Visente je napisao(la):
Virtual drive ti je mnogo veliki. Zadnja verzija Ima oko 30MB a onaj pre njega, verzija 6 ima oko 7 MB. Da je dobar dobar je. Ali i drugi odrade taj posao koji odradjuje on a nisu toliko glomazni kaon ves spomenuti Deamon Tools. Ali ako hoces bas Virtual Drive:

ftp://61.159.224.203:9724/styx/vdp703.zip

To je verzija 7 od 30 tona (pardon) - MB - i nisam siguran da li je ripovana, ali astalavista radi.

A da li ce da mi prepozna FCD fajlove iz Virtual CD roma v1.0?(pre neki mesec sam ga nashao na nekom starom mixu, i posle nekoliko CDova koje sam skinuo prepoznao sam pravi potencijal ovih programa😀)

radosh je napisao(la):
A da li ce da mi prepozna FCD fajlove iz Virtual CD roma v1.0?(pre neki mesec sam ga nashao na nekom starom mixu, i posle nekoliko CDova koje sam skinuo prepoznao sam pravi potencijal ovih programa😀)

Nemam iskustva s tom vrstom fajlova - cemu sluze?

Ma covek misli na VCD nego se *****o pri kucanju.

Nece. 🙂 Ali imas resenje - konvertuje .VCD u .ISO, recimo iz Virtual Drajva.

P.S. zar je bitno da li program ima 500k ili 5MB kad su diskovi preko 60 GB ?

OptiPlex je napisao(la):

Nece. 🙂 Ali imas resenje - konvertuje .VCD u .ISO, recimo iz Virtual Drajva.

Ne, čovek misli na FCD fajlove - one koje mi je napravio 'Virtual CD-ROM' v1.0

Pa da li neko zna koji program će da ih prepozna (i da li ima neka novija verzija Virtual CDROMa?)

radosh je napisao(la):
Ne, čovek misli na FCD fajlove - one koje mi je napravio 'Virtual CD-ROM' v1.0

Pa da li neko zna koji program će da ih prepozna (i da li ima neka novija verzija Virtual CDROMa?)

Malo sam razgledao po netu. Mislim da je ono sto tebi treba program koji se zove "Virtual CD". Ne bih smeo 100% da tvrdim ali bice da je to novija verzija programa 'Virtual CD-ROM' v1.0 koga si spomenuo. (i sam koristim Virtual CD). Ranije verzije virtual CD su pravile FCD fajlove. Novije verzije (zadnja je koliko znam 4.5 i moze sa puno mest da se skine na WEB-u) mogu da citaju FCD fajlove i automatski ih (pri ucitavanju) konvertuju u noviji tip fajla - sa ekstenzijom VC4. Ali jednom konvertovan FCD u VC4 nije vise moguce povratiti u FCD, tako da ako hoces da zadrzis staru formu fajla u FCD formatu onda moras napraviti backup ( to mozes i sa Virtual CD-om)

Imas da ga skines sa:

f**://61.159.224.220:7847/styx/vcd450.rar

OptiPlex je napisao(la):

Nekome jeste. Takodj, nemaju svi velike diskove. Meni ne smeta veliki program zato sto zauzima puno prostora na disku vec zato sto ukoliko je veci utoliko je verovatnije da ce puno toga pri instalaciji da ubaci u sistem - vremenom, kako se instliraju veliki programi, to moze da ucini sistem nestabilnim ili u idealnom slucaju makar sporijim. Verovatno otuda dolazi naklonjenost vecine ljudi ka manjim programima (po mogucnosti kojima ne treba nikakva instalacija).

Zvrondan je napisao(la):
Sajt www.daemon-tools.com ne funkcioniše. Da li negde još može da se nađe ovaj program i program WinISO?

Daemona imas po raznim ftp serverima. Trenutno ga ima (najnovija verzija, koliko znam) na:

ftp://ftp.hs-niederrhein.de/pub/win9x/burn/daemon326.exe

Winiso takodje ima na mnogo mesta ali najbolje da ga skines sa

h**p://www.softzone.portalia.pl/download/uzytki/_iso/WinISO.5.3.zip

trebalo bi da je otkljucan. (tj netreba ti poseban kljuc za njega).

Nazad
Vrh Dno