Uz kombinaciju sa WinISO da bi se napravio image fajl.omnik je napisao(la):A sto se mucite sa tim cudima kad postoji mali, jednostavni a odlicni Deamon Tools!?
http://www.daemon-tools.com
pTomic je napisao(la):Uz kombinaciju sa WinISO da bi se napravio image fajl.
radosh je napisao(la):Odakle da skinem taj Virtual Drive + crack? Da li je to najbolji program u toj kategoriji?
Visente je napisao(la):Virtual drive ti je mnogo veliki. Zadnja verzija Ima oko 30MB a onaj pre njega, verzija 6 ima oko 7 MB. Da je dobar dobar je. Ali i drugi odrade taj posao koji odradjuje on a nisu toliko glomazni kaon ves spomenuti Deamon Tools. Ali ako hoces bas Virtual Drive:
ftp://61.159.224.203:9724/styx/vdp703.zip
To je verzija 7 od 30 tona (pardon) - MB - i nisam siguran da li je ripovana, ali astalavista radi.
radosh je napisao(la):A da li ce da mi prepozna FCD fajlove iz Virtual CD roma v1.0?(pre neki mesec sam ga nashao na nekom starom mixu, i posle nekoliko CDova koje sam skinuo prepoznao sam pravi potencijal ovih programa😀)
OptiPlex je napisao(la):Ma covek misli na VCD nego se *****o pri kucanju.
Nece. 🙂 Ali imas resenje - konvertuje .VCD u .ISO, recimo iz Virtual Drajva.
P.S. zar je bitno da li program ima 500k ili 5MB kad su diskovi preko 60 GB ?
radosh je napisao(la):Ne, čovek misli na FCD fajlove - one koje mi je napravio 'Virtual CD-ROM' v1.0
Pa da li neko zna koji program će da ih prepozna (i da li ima neka novija verzija Virtual CDROMa?)
OptiPlex je napisao(la):Ma covek misli na VCD nego se *****o pri kucanju.
P.S. zar je bitno da li program ima 500k ili 5MB kad su diskovi preko 60 GB ?
Zvrondan je napisao(la):Sajt www.daemon-tools.com ne funkcioniše. Da li negde još može da se nađe ovaj program i program WinISO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari