V Visente Čuven Učlanjen(a) 21.03.2002 Poruke 576 Poena 620 03.01.2003 #2 XaN je napisao(la): JEl moze nekako da se zaobidje licenciranje? Kliknite za proširenje... Mislis - treba ti Key ili SN ?
XaN je napisao(la): JEl moze nekako da se zaobidje licenciranje? Kliknite za proširenje... Mislis - treba ti Key ili SN ?
OP OP M [Miki] Guest 03.01.2003 #3 treba mi licence code da ga aktiviram pa sam mislio da ima neki crack ili bilo sta sto zaobilazi to...
treba mi licence code da ga aktiviram pa sam mislio da ima neki crack ili bilo sta sto zaobilazi to...
V Visente Čuven Učlanjen(a) 21.03.2002 Poruke 576 Poena 620 04.01.2003 #4 XaN je napisao(la): treba mi licence code da ga aktiviram pa sam mislio da ima neki crack ili bilo sta sto zaobilazi to... Kliknite za proširenje... Proveri svoju postu.
XaN je napisao(la): treba mi licence code da ga aktiviram pa sam mislio da ima neki crack ili bilo sta sto zaobilazi to... Kliknite za proširenje... Proveri svoju postu.
OP OP M [Miki] Guest 04.01.2003 #5 E Visente puno ti hvala...ovo sad radi kao full program..Thx again..