Šta je novo?

Virtua Tennis 4

Igra je prilicno zanimljiva, treba vezbe za namestanje na udarac, animacije su sjajne, jedino smara taj slomo a ako je to za skalu sto kazes istina onda je to sto se mene tice teska glupost. Probacu da ne koristim uopste taj special.

Ta skala je totalna glupost... Kod nekih igraca prodje citava vecnost dok im se ne napuni, dok npr. monfils bukvalno sa svakim udarcem napuni skalu zacas posla... Igram sa bratom i prilicno je zanimljiv tenis, jos je to glupa arkada ali je od onog shita 2009 bolji dosta

Ja sam danas poceo da igram ovo i ne deluje mi losije od proslih delova. Primetno je teze dobiti protivnika na normal tezini nego pre sto je dobra stvar, grafika je solidna takodje.

Ne moze bez tog super shota da se igra, sporo se izvodi i treba vise da se namesti igrac ali kad se izvede kako treba dosta je jaci od obicnog top spina. To je ok, i treba tako, ali ga sa onom skalom i usporenim snimkom totalno uk.enjase. :(

Totalno ...... od igre. Za 2011 su mogli mnooogo bolje.

Pa mogao si i malo da argumentujes, ne samo da popljujes, ipak je 2011 ;)

meni baguje sa logitech precision... tacnije aplikacija skroz poludi kad pokusavam da podesim dugmice... jel ima jos neko slican problem?

meni se svidja :) Tj sluzi za ubijanje dosade :)
Jedino mi ide na zivce,sto sve stizu...

Eo i ja da bacim komentar..
Meni je ovo prva tenis igra da sam probao, sta znam bilo mi zanimljivo malo na pocetku, ali sam se smorio cim je dosao autralian chelenge a ne australian open, ima malo igraca, igra je samo za ubijanje vremena...
Za 4 sata sto sam ukupno mozda igrao igru , lopticu u aut sam izbacio samo servisom, i 2 puta iz igre, kako god je ja opalio ona udje u teren.... :D
Pomisli covek da je pro. xD
Igra je nista posebno,ocekivao sam vise.
TS4 mnogo bolje izgleda vizuelno, a i realniji je cinimi se , bar koliko sam mogao da vidim na youtube..
I jedno pitanje, da li ce TS4 mozda izlaziti za PC?

Ne zna se, to 2K nešto zahebava. Tako su i sa NBA2K zezali jedno vreme pa su na kraju pustili igru. Samo su prva dva Top Spina izašli za PC i to je izdavao Atari. Četvrti je radio novi razvojni tim koji je deo 2K.

Tu je neka nada da bi mogli izdati igru za PC ali mislim da tu koči stvar Take Two Interactive, mislim da ja taj console only fazon njihov zvaničan stav a ne stav Rockstara ili 2K Gamesa.

Ljudi imam problem sa ovom igricom.Kada instaliram igricu i kada hocu da je pokrenem izadje mi sledece-unable to find a version of the runtime to run this application.A iznad toga pise NET FRAMEWORK Intialiazation Error.Instaliran je najnoviji framework,tako da to nije verovatno problem.Ako znate sta je pomazite!

Probao sam,ali nista.Svuda pise da treba najnoviji framework,ali kod mene to ne uspeva.

Ako imas W7 i ako si preko update-a instalirao framework, probaj da uninstaliras isti, pa ponovo instal preko update-a. Ili nadji na microsoft-ovom sajtu instalaciju koja moze da se skine i instaliraj.

Nije kod mene problem vec kod druga,on ima xp sp3.

Probao sam igru (odigrao dve "sezone") i mogu reci da i pored nekih poboljsanja u odnosu na prethodne delove igra ima gomilu odvratnih mana koje nasledjuje i gura jos vise u prvi plan. Previse smrdi na early PS2 igru sa fejsliftingom...
Ostajem na Tennis Elbow-u, a onima koji je nisu probali eto preporuke (ako prezivite retro grafiku)

Nije samo grafika u tom Elbow-u problem. Meni mnogo vise smetaju animacije, kao robote da kontrolisem. Mada jeste majka za PC simulacije.

Pa, ne samo za PC, uopste po meni, ima jos retko koja tenis igra da funkcionise tako dobro.
Sto je najgore i kao arkada VT serijal zaostaje za nekim budzet ostvarenjima (Tennis Titans, recimo), jednostavno mi deluje da osim mini igara, motion capturinga i skinova featurovanih igraca sve ostalo dobija jako lenj tretman.

Da ne otvaramo novu temu, molio bih nekog ko igra tenis na PC-u da preporuci koji je najbolji tenis za PC da probam. Hvala!

Poslednje dobro sto je izaslo za PC je prastari Top Spin 2 koji ne podrzava wide rezolucije.

Vrh Dno