Pa u modi je grafika od pre par godina, hence that i toliko gb.![]()
Ne igleda lose. stara dobra grafika, vidim da ima novine u karijer modu, bice to jos jedna laganice za opustanje.
Ocu Top Spin 4![]()
Ma mislio sam zbog kolicine negativne energije.. kada prvo zavrsis sa ribom sta imash, kapiram da ti gejming lakse padne :d mislim kao da niko nije umocio mesecima pa sve izbija na forumu nezadovoljstvo, to sam mislio kada sam ubacio pojam ribe.. elem. .probacu ovaj tenis ukoliko sutra... mada iskreno sony je za sport def br1.. to moram da kazem![]()
Ako slomo dodaje dodatnu car igri onda stvarno...namestim se lepo i odigram kad pali se slomo, onda ide ponovo taj udarac samo normalnom brzinom i totalno me izbaci iz ritma, jos smesnije je kad protivnik procita i vrati pa se i njemu pali slomo i onda ja lepo vidim da li igra paralelu ili dijagonalu pa se namestim.Kada gledam neki dinamican mec, najvise volim duge i jake razmene udaraca, taj dozivljaj treba da se prenese i u igru, kakav crni slomo. Najgore od svega sto ne moze da se ugasi (ili ja nisam nasao?).
Sad smo provalili da je slomo ustvari "special" udarac koji se izvodi onda kada se napuni tvoja skala(koju punis upravo razmenama udaraca) i trebalo bi da ti omoguci viner.Inace igri dajem 4.5/5,cekamo topspin a dotle uzivamo uz novaka i vt4![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari