Šta je novo?

Virtua Tennis 4

Ajde ko kupi neka odigra par partija i neka kaze jel uspeo da pogodi aut...ako jeste da pazarim i ja.

2.8gb, hehe opet doslo doba da igre staju na 1dvd :D

Pa u modi je grafika od pre par godina, hence that i toliko gb. :D

Ne igleda lose. stara dobra grafika :), vidim da ima novine u karijer modu, bice to jos jedna laganice za opustanje.

Ne igleda lose. stara dobra grafika :), vidim da ima novine u karijer modu, bice to jos jedna laganice za opustanje.

Citam da je jedino world tour poboljsan, a sama mehanika igre ostala ista bedara kao i prosle :(
Ocu Top Spin 4 :D

Probao demo. Nije mi se dopala. Top Spin 4 je daleko bolji

Ne svidja mi se uopste, grafika je bezveze. Lica su totalno retardirana. A i gameplay nije nista bolji.

Jos jedan propali deo, posle 2009-e.

Ja sam igrao neki VT pre sto godina, znam da nije bilo Djokovica i igraci su se non stop bacali i sve zivo stizali :D I pored toga, bio je prilicno zabavan i dosta sam ga cepao sa drugarima, kad smo svi naucili da igramo bilo je bas zanimljivo, pogotovo jer su karakteristike igraca pravile razliku. Ovo sam probao i sta ja znam, nekako je mehanika retardirana, ne mozes iz trka da odigras vec moras kad se namestis da stanes, jos nisam uspeo iz trka da odigram. Pretpostavljam da ce biti dosta vise vinera i da ce poeni trajati krace kad igraju dva dobro uvezbana igraca. U tom starom tenisu su poeni dosta dugo trajali jer se sve stizalo :) Trebalo bi malo vezbati pa probati multi, mozda je i zanimljiv, ne bih ga ja tek tako otpisivao >)

Poslednja izmena:
Meni svaki VT bude interesantan sat vremena i posle to je to. :)

Ne nadjoh gde da menjam komande na tastaturi,ima li toga,hvala?

edit:nasao sam

Poslednja izmena:
smesno,nikakva poboljsanja, ja sam vise ocekivao, totalno sam se razocarao :( BRUKA.

Ha,ha stari dobri komentari!Nista nevalja,sve je vec vidjeno,glupost!Kladim se da ce tako i narednih 10 igara da imaju iste komentare,ali sve se nadam da ce barem jedna da bude ocenjena kao prosek!Zlo!!Trebamo svi lepo da rasprodamo racunare i za te pare otici na more 10 dana,barem bi bilo vise koristi od toga!

Poslednja izmena:
Da li je izasla BILO KOJA igra a da nije mega popljuvana na benchu? Da li je moguce da ama bash bilo sta da se pojavi od famoznog Grand Tourisma pa do Witcher 2 i Fear3 i ovoga na primer - nista ne valja????

Ja cu prestati da citam ovaj forum svega mi.. *** nikada se ovoliko nije mrachilo.. te za crysis2 ovi dodaci "nije to to.. ukljuci keca u dx10 pa vidi".. jao fear1 je bio keva.. jao ovaj VT ne valja nista ocu sa sonija top spin..

u cemu je problem i draz ako ne pojedinca na forumu, onda prozivati ama bash svaki naslov koji se pojavi??? eventualno nova Alisa je kao josh i prosla "ok" ... svasta...

Pa jeste li vas dvojica probali Vt4 i TS4 pa da možete da sudite? Ja sam probao obe i s pravom mogu reći da je (za mene) VT4 loša a TS4 dobra igra. Ovo je forum i svako ima pravo da prokomentariše igru. Ako hoćete jednoumlje, eno vam Južna Koreja :D

Ts4 jesam naravno i igram ga sa ortacima na soniju "u parove". Vt4 nisam igrao ali ne mogu da se otisnem utisku da si izmedju ostalog uglavnom bash ti glavni akter napushavanja.. Naravno da je ovo forum ali komentari u poslednje vreme su nabijeni tenzijom, licnim napusavanjem, napushavanjem igara, developera, sminkera. parfema, senki i cega sve ne ..

Da li ljudi igraju igre ili im ribe zaista ne daju pa su besni i na ribe i na igre :d

Šta pišeš bre to:D? Kakvo bre napušavanje? I pre nego što si me obeležio kao "glavnog aktera napušavanja", pročitaj i ostale komentare. Lepo napisah da sam probao obe i da je VT4 bleda kopija TS4. Probaj VT4 pošto si ovu drugu igrao pa daj svoj komentar na igru. I kakve veze sada imaju ribe sa igranjem i igrama? Kome riba određuje dal može da igra ili ne slobodno nek se besi o prvu krivu vrbu.

Poslednja izmena:
Ma mislio sam zbog kolicine negativne energije.. kada prvo zavrsis sa ribom sta imash, kapiram da ti gejming lakse padne :d mislim kao da niko nije umocio mesecima pa sve izbija na forumu nezadovoljstvo, to sam mislio kada sam ubacio pojam ribe.. elem. .probacu ovaj tenis ukoliko sutra... mada iskreno sony je za sport def br1.. to moram da kazem :)

3-4x nedeljno igram sa drugarima VT2009, sad sam igrao 4h sa drugarom ovaj novi .. pricajte bre sta god hocete igra je odlicna kad se igra sa nekim.
vi napravite bolji tenis za pc pa da igramo.

Ma mislio sam zbog kolicine negativne energije.. kada prvo zavrsis sa ribom sta imash, kapiram da ti gejming lakse padne :d mislim kao da niko nije umocio mesecima pa sve izbija na forumu nezadovoljstvo, to sam mislio kada sam ubacio pojam ribe.. elem. .probacu ovaj tenis ukoliko sutra... mada iskreno sony je za sport def br1.. to moram da kazem :)

Ne, nego 2K Sports pravi najbolje sportske igre. Nema to veze sa Sonijem, imaš te igre i na X360.

Ako je za verovati imam samo jednog drugara koji ima x360 i barem 5-6 koji imaju sony.. zbog toga nemam iskustva sa drugim konzolama. Slazem se da 2K sports ima zaista sjajne naslove.

Razocarao sam se u igru, i dalje mi je Virtua Tennis 3 najbolji u ovom serijalu !

Kao da igraju na ledu. Udarci su mnogo slabi. Loptica je prevelika. Grafika je bolja, ali tenis je losiji. Takodje je bolje optimizovan od trojke.

Pa da,kao sto svi kazu-potpuno razocarenje,isto kao VT2/3,jedino se razlikuje po totalno nebitnim stvarima kao sto su:
bolja grafika,vise od 50 novih animacija,lopta pogadja mrezu,reterniranje jakih udaraca uglavnom ide u aut,totalno izmenjem gejmplej,nema vise bacanja igraca,uveden slowmotion koji daje dodatnu car igri,varijacije dugih/kratkih udaraca,skracivanja,servis isto izmenjen na bolje-eto to je ukratko sto mogu da primetim...

Ako slomo dodaje dodatnu car igri onda stvarno...namestim se lepo i odigram kad pali se slomo, onda ide ponovo taj udarac samo normalnom brzinom i totalno me izbaci iz ritma, jos smesnije je kad protivnik procita i vrati pa se i njemu pali slomo i onda ja lepo vidim da li igra paralelu ili dijagonalu pa se namestim. :D Kada gledam neki dinamican mec, najvise volim duge i jake razmene udaraca, taj dozivljaj treba da se prenese i u igru, kakav crni slomo. Najgore od svega sto ne moze da se ugasi (ili ja nisam nasao?).

Ako slomo dodaje dodatnu car igri onda stvarno...namestim se lepo i odigram kad pali se slomo, onda ide ponovo taj udarac samo normalnom brzinom i totalno me izbaci iz ritma, jos smesnije je kad protivnik procita i vrati pa se i njemu pali slomo i onda ja lepo vidim da li igra paralelu ili dijagonalu pa se namestim. :D Kada gledam neki dinamican mec, najvise volim duge i jake razmene udaraca, taj dozivljaj treba da se prenese i u igru, kakav crni slomo. Najgore od svega sto ne moze da se ugasi (ili ja nisam nasao?).

Sad smo provalili da je slomo ustvari "special" udarac koji se izvodi onda kada se napuni tvoja skala(koju punis upravo razmenama udaraca) i trebalo bi da ti omoguci viner.Inace igri dajem 4.5/5,cekamo topspin a dotle uzivamo uz novaka i vt4 :)

Sad smo provalili da je slomo ustvari "special" udarac koji se izvodi onda kada se napuni tvoja skala(koju punis upravo razmenama udaraca) i trebalo bi da ti omoguci viner.Inace igri dajem 4.5/5,cekamo topspin a dotle uzivamo uz novaka i vt4 :)

Igra je prilicno zanimljiva, treba vezbe za namestanje na udarac, animacije su sjajne, jedino smara taj slomo a ako je to za skalu sto kazes istina onda je to sto se mene tice teska glupost. Probacu da ne koristim uopste taj special.

Vrh Dno