Šta je novo?

virtu

• Začetnik teme Začetnik teme cc13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cc13

Slavan
Učlanjen(a)
05.06.2006
Poena
349
Instalirao sam virtu i drajver za intel integrisanu grafiku, monitor sam prikljucio na DVI na ploci, hocu da probam da na integrisanoj grafici radi sve osim igara, znaci kad pokrenem neku igru da se prebaci na 6850, ali ne radi, igre se pokrecu na intel grafici, ako promenim u biosu da je prva grafika PCI i monitor prikljucim na 6850 onda sve radi na 6850 i desktop i igre...u cemu je problem? 😀

Poslednja izmena:
Pa u softveru, tj. u samom virtuu, najverovatnije

Vidi ovde http://www.lucidlogix.com/driverdownloads-virtu.html da skines i instaliras noviju verziju, apdejtuju ga na svakih 10-20 dana 😀

Imas i release info, listu kompatibilnih 3D igara, itd...koliko vidim u ovom zadnjem Release Note-u za verziju 1.2.103, podrzani su ti i CPU i mobo i grafa, tako da bi u i-modu (zakacen kabal na DVI ploce, tj. integralku na 2500k) trebalo da radi bez problema i switchuje grafe prema potrebi

Ako nece, probavaj neku raniju verziju virtu-a

Sad sam probao na win7 32 i radi, a na 64x nece nikako ni sa jednom verzijom virtua, probacu jos da reinstaliram win :wave:

Meni radi na win7 x64, samo je problem sto igre pomalo seckaju, manji fps.

proradilo i kod mene kada sam reinstalirao win, znaci bude manji fps...bezveze

Moje iskustvo je tako. Sacekacu neki period da se drajveri za virtu srede, posto jos nije sve kako treba. Npr. Spacemaster je testirao plocu koju ja imam i on nije imao takvih problema. Moguce je da zavisi od diskretne grafike, odnosno koji je model u pitanju.

Nazad
Vrh Dno