Šta je novo?

[VIP] U ponudi Sony Ericsson Xperia™ X10 Powered by Android™

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
VIP izgleda ne posustaje.
Pojavila Xperia™ X10 Powered by Android™
L I N K

Ponuda izgleda ovako: (greskom pise "Desire" umesto "Xperia")

web_SE-xperia.jpg

2gy3ssl.jpg

L I N K

Poslednja izmena:
Vip trenutno vodi trku kad je rec o telefonima uz ugovor. Do pre mesec dana mt:s mu je parirao sa ponudom koju ima preko dilera, ali su podizanjem paketa uz koje se daju telefoni, postali mnogo losiji od Vipa. Telenor nikada nije bio konkurentan na tom polju.

Ali zasto nema multi touch :smash: i zasto je 1.6 android :wall: neverovatno

Ako ima kapacitivni ekran, to znaci da se multi-touch moze "odkljucati" :)

To sam i pretpostavljao al je glupo sto to nije automatski.

to znaci da se multi-touch moze "odkljucati" :)

U ovom slucaju se moze izgubiti i garancija na Android telefone...ne sme se raditi update softvera ako sam ja dobro razumeo, sto je stvarno glupo jer vecina ljudi koji uzimaju Android telefone uzimaju ih upravo zato da ih cackaju softverski i ucine jos funkcionalnijim.

sve sto se sredi se da vratiti u originalno stanje tako da opusteno sa garancijom... :)

Kako i nece, pa koliko se samo ljudi przi na pinch and zoom

Meni nije jasna VIP-ova politika cena telefona uz najveće pakete. Cene telefona uz pakete:
Postpaid 900 35,000 din
Postpaid 1800 33,000 din

Oni skuplje fonove skidaju za oko 30.000 din za najveci paket(1800), a u odnosu na cenu u slobodnoj prodaji.
Drugacije im se verovatno ne isplati ili nedovoljno.

Plus ako samo oni imaju taj model, kao sto je slucaj sa Desire, onda mogu slobodno da diktiraju cene.. ***a tako to ide svuda.

a kako stoji situacija ako vec imam 1800 paket i hocu da uradim upgrade telefona? da li je to moguce u vipu, da li se neko raspitao?

a kako stoji situacija ako vec imam 1800 paket i hocu da uradim upgrade telefona? da li je to moguce u vipu, da li se neko raspitao?

ako mislis na to da si trenutno neko vreme vec na postpaid tarifi bez telefona(znaci uzeo si cist postpaid) onda mozes kada hoces da uzmes fon, doduse te 2 god pocinju od dana kada ga uzmes

Nazad
Vrh Dno