Šta je novo?

VIP trilema

Real Madrid

Slavan
Učlanjen(a)
19.03.2009
Poena
425
Zdravo.

Trebao bih sledece nedelje da potpišem ugovor u VIP-u i hteo bih uz zimsku akciju da uzmem i telefon.
Premišljam se oko sledećih modela:
1. Note 2,
2. Lumia 925 i
3. LG G2

Svi su tu oko 30-tak hiljada uz paket koji bih ja uzeo.

Telefon bih najviše koristio za pozive, muziku (svakodnevno više sati), net, malo "ofisa" kada nisam u kancelariji i po koja fotografija kada digitalac nije uz mene.
Da napomenem, da nemam favorizovani OS, ali bitno mi je da je telefon pouzdan u radu, da nema nekih ozbiljnih bagova koji remete normalan rad, baterija koja može bez problema da izdrži radni dan.
Isto tako, malo sam kratak sa slobodnim vremenom, pa nemam baš prilike da testiram koji romovi najbolje rade i šta koji nudi...nego mi treba nešto stabilno "out of box".

Ukoliko imate još neke predloge voljan sam da poslušam.
Hvala na pomoći!

Pozdrav!

Svi ti telefoni su odlicni ali je G2 najbolji. Sa nacinom upotrebe koji si napisao sva 3 telefona mogu opusteno da izguraju dan do dan i po a G2 i vise.

Složio bih se sa prethodno napisanim. G2 je superiorniji u odnosu na druga dva 'konkurentska' modela.

G2 bez mnogo dvoumljenja.
Dosta jači u manje više svemu od ova druga dva.
Zar i S4 ne može da se uzme za te pare uz tvoj paket?

Kakva je softverska podrška što se tiče G2, pošto čitajuči po netu stekao sam utisak da je LG bio pomalo neažuran sa prethodnim modelima?
@marko_ns - S4 je 52.000 RSD, što je cenovno daleko iznad ovih modela.

Znam da nije opravdano poređenje WP i Androida, ali čačkao sam kod drugara 920 i čini mi se WP uopšte nije loš. Ima ga nešto manje od godinu dana i kaže da nema lagova i da je stabilan u radu pa sam zato uzeo u obzir WP.
Da li se uopšte može porediti 925 sa G2?

Drugar je pre neki dan uzeo g2 telefon je stvarno VRH dobio sam osmeh na licu cim sam ga uzeo u ruke :).Nisam imao vremena da se poigram malo vise s njim ali ako te nesto zanima pitacu njega :D

Note 2 - mator model telefona, mada i dalje OK, ali skup ako je slicne cene kao druga dva.
Lumia - stabilan telefon, jedini problem je da li ti se svidja WP.
G2 - strava baterija za Android telefon, to je jedino sto mogu licno reci :)

Da mogu da svarim WP, ja bih def. isao na WP telefon, ako ne treba da se cacka i ne treba da radi nesto malo vise od telefona (recimo, meni ni WP ni iOS ne bi radili ni 1% posla, jer ja Android koristim za razni streaming, video u pozadini dok radim mnogo vise od gledanja videa i provere maila, kao mini komp za pred spavanje).
Ali licno ne gotivim WP nikako. Igrao sam se nekim slabijim modelima WP telefona, i prosto sam impresioniran koliko je to fluidno i radi, za razliku od Androida (radi mnogo vise, ali neke stvari nisu toliko dobre, koliko bih ocekivao za vec ustaljen OS - WP je tek godine dve u sustini ovo sto je sada :D)

Ja bih obesio za prvo drvo, za noge naravno :D, lika koji između G2 i Lumie 925 izabere lumiu. Pa bi mi visio tu par dana dok ne ukapira gde je pogrešio :D

I da dodam, da ne pomislite da mrzim WP, da je u igri 1520, to bi onda bila totalno druga priča...

Poslednja izmena:
Zbog velicine ekrana ili sta?

Nazad
Vrh Dno