Šta je novo?

[VIP] Suspenzija zbog prekomerne potrosnje!

Ovde je rec o besplatnom saobracaju a ne nesto sto sam prekoracio pa se oni time brane. To je isto kao da vam u besplatne minute gase pozive na pola sata jer ste previse pricali. Cudo i ovo nisu uveli da mi smartove kontrolisu koliko sme da potrosim

Meni kotrnolisu smartove, preko sat vremena razgovor - no way :)

Cek, pa ako imas 3GB saobracaja ti svakog dana imas po 100MB da trosis wtf?! Da ugase net ako povuces od jednom 100MB? Oni su poludeli.

Ja sam danas na mts-u za pola sata potrosio 150MB a u paketu imam 600, i naravno nikom nista.

Cek, pa ako imas 3GB saobracaja ti svakog dana imas po 100MB da trosis wtf?! Da ugase net ako povuces od jednom 100MB? Oni su poludeli.

Ja sam danas na mts-u za pola sata potrosio 150MB a u paketu imam 600, i naravno nikom nista.

O tome i pricam gase me u besplatnom saobracaju. Uglavnom na 300mb zadnji put na 100mb a ostane mi jos 2gb da potrosim

Ozbiljan sam. Ne prekida na tacno 60, ali tu negde prekine uvek. Ne mogu reci da je "uvek" tako, ipak nemam 100 razgovora od po 60 minuta :D

isto je i na telenoru... primljen ili obavljen poziv, svejedno. nekad bude koji sekund manje, nekad do 2 minuta vise, ali 60 minuta je okvir. cak i primljeni pozivi sa fiksnog telefona- na 60 mi prekida.

To je normalna stvar, tako je bilo i u fixnoj telefoniji zbog zastite korisnika.

U mts-u ne prekidaju na 60 minuta, malocas sam imao razgovor koji je trajao skoro 70 ;)

Bolje nego na 60:01 :D

u principu sam zadovoljan vipom, pluc, pljuc...ali kada sam pre oko godinu dana presao u vip sa mts-a, isto su me upozoravali porukama, koje sam ja naravno ignorisao (u fazonu postpaid sam WTF sada ja moram da uplacujem pre dospelog racuna - i to recimo 600 kinti), dok nije stigla ona pred iskljucenje - tada sam zvao i video `ovi su ozbiljni`. pocrveneo sam od muke, platio... PLATIO jos par puta - dok nisam rekao da cu da pojedem telefon pred njima ukoliko nastave da me maltretitraju jer sam debelo vise od tri meseca kod njih i koliki god da mi je racun - necu ga platiti i odlazim iz vipa. sto je najgore oni tamo po tim poslovnicama te kapiraju, i svakako nista nisu krivi - i kazu da sam ja super, da su hteli njih da pojedu besne musterije zbog te idiYotarije. na kraju je napisala neku molbu ili sta i prestali su da me smaraju. van toga vip mi je OK, svaka kompanija ima svoje mane.

U mts-u ne prekidaju na 60 minuta, malocas sam imao razgovor koji je trajao skoro 70 ;)

Postpaid? Ako nije onda nije to to... Na mts prepaid omiljenim broju prekine na sat ipo ili dva, dva ipo sata... Ako jeste postpaid postavi SS...

Ma nebitna stvar to prekidanje, okrenes ponovo i cepas dalje. :)

Dok su radile one FK promocije u MTS-u, bilo je razlike - da li placas jedan ili dva razgovora bukvalno :D

Postpaid? Ako nije onda nije to to... Na mts prepaid omiljenim broju prekine na sat ipo ili dva, dva ipo sata... Ako jeste postpaid postavi SS...

Postpaid, Partizan "Moj klub" tarifa, razgovor je trajao 78min 26sek kad sam napisao taj post, nije mi komp pri ruci a sa tapatalka ne mogu da zamaglim broj, zakačiću kasnije

Jel imaš omiljeni broj sa tom osobom sa kojom si pričao (verovatno devojkom)? Posto ja ako se sećam sva 3 operatera prekidaju na sat vremena razgovora +/-

Pa zato ti i ne prekida to je ono što sam pričao ;)

Ma da to je to, samo kad imas F&F brojeve ili omiljeni broj onda moze duze od sat vremena, ovako cisto da pozoves nekog, prekine se posle 60 minuta +/- ;)

Ja imam smart 400 i kad potrosim smartove neogranicen internet.Na ovakvom paketu se ne moze desiti situacija da ti stigne neki racun za prekoraceni net.Najgore sto moze da ti se desi je da spucas smartove za 1 dan,al i posle toga mi ostaju 1000minuta u VIP mrezi.Sa ovim si zasticen.Sada kad postoji ovakav tip paketa glupo je uzimati pakete gde kad potrosis dozvoljeno nemas neogranicen net

Nazad
Vrh Dno