Šta je novo?

[Vip] Roaming i negativno iskustvo

Kod bilo koga to moze. Raskid ugovora moze da nosi neke kaznene poene (tipa vracas popust) ali ne i placanje svih neostvarenih pretplata.

Kad god hoces kod MTS-a. Kad god hoces kod SBB-a.

hm...ako uzmes telefon ne mozes da raskidas ugovor pre kraja (sem da platis odmah sve pretplate do kraja obaveznog perioda)..,

a takodje ne mozes ni na nizu tarifu ako se uzme mob sa nekom visom tarifom

malo si nejasan,ili ja nesto ne shvatih dobro:)

hm...ako uzmes telefon ne mozes da raskidas ugovor pre kraja (sem da platis odmah sve pretplate do kraja obaveznog perioda)..,
...sto je i normalno, posto si, jel', uzeo telefon. Ako nisi uzeo, mozes, bez ikakvih problema

a takodje ne mozes ni na nizu tarifu ako se uzme mob sa nekom visom tarifom
Ako si uzeo telefon, moze, ali uz placanje razlike (u ceni telefona). Ako nisi uzeo, mozes, bez ikakvih problema

Poslednja izmena:
@solomon, taj deo diskusije se nije odnosio na pretplatu sa telefonom vec bez.

Nakon četiri meseca na Postpaid 350 tarifi, putovao sam i koristio roaming, račun došao veći za 2500 dinara, ništa me nisu ograničili niti sam dobio upozorenje.

Kad sam postao korisnik i uzeo telefon (HTC HD2), nisam plaćao ništa unapred. Nemam nikakav kredit, redovna primanja već skoro 3 god.

Tako da, sve varira od slučaja do slučaja

Gledaju ko ima redovna primanja i konkretno svaki protok novca na racunu (tako su mi u poslovnici rekli). Pa na osnovu toga dalje odredjuju ko je u kojoj kategoriji (zelena, zuta,crvena).

ja bih promenio banku ako bi dozvolila nekom tamo vip-u da mi gleda protok novca po računu bez mog pismenog odobrenja.

Nema to veze toliko sa bankom, proveravaju sve u kreditnom birou....

Ti potpises dokument da se slazes sa tim, pre same provere.

Ja sam redovno zaposlen vec 10-tak godina, primam platu na racun, imam kredit koji redovno servisiram, kao i kreditnu karticu.

Ipak za postpejd 900 su mi trazili 3 racuna unapred, a za 350 nista.

Mislim da i ne mogu da vide kolicine novca vec puste sumu koja im treba mesecno a kreditni biro vrati jednu boju u zavisnosti od procene da li mozes da ispunis to.

Da se nadovezem na temu. Dosta vremena provodim u roamingu, korisnik sam Vipa od drugog dana kad se pojavio. Kada sam uzimao prvi telefon (Nokia Luna za 1 din), nisu mi trazili nista. Roaminga sam imao i po 30000, isto nikakav problem. Danas sam uzeo drugi telefon, opet sve ok. Jedino je u pocetku bilo cimanja sa signalom, pa su me zivkali stalno da me pitaju zasto manuelno koristim 064 mrezu :D. A sa cenom sam daleko najzadovoljniji do sada, samo da ne moram MTSu da se vraim

Nazad
Vrh Dno