Šta je novo?

[VIP] Promocije

Aj kombinujte ovo sa 10.000 popusta :D
 
Bilo bi dobro da može ali u poslovnici kažu da se ne mogu ukombinovati dve promocije. Šteta!
 
Da mogu, ne da bih uzeo sada jos jedan ArcS kao rezervu!!! (ovako je skuplji od Xperia U, sto nema nikakvog smisla :D)
 
Koja je logika ovoga kada i dalje moze da se uzme do 10.000 popusta na 2 godine ako se ne donese telefon ? :D
 
Ovo ni meni nije jasno,mada verovatno se u Vip-u za nove korisnike postpejda,dobija i jedna i druga promocija,do 10000 popusta na ukupnu pretplatu i ovih 5000 za stari telefon,ne znam,to malopre videh na tv-u.Mada generalno i sa ova dva popusta je malo manja cena za bolje telefone nego u Telenoru.
 
@Real Madrid kaze da ne mogu obe promocije. A ne cudi me, tada bi neki telfoni bili imba jeftini. (ali ne vidim nijedan primer da se vise isplati nego u Lelenoru SGS3/Hox)
 
Bas tako,ukoliko ne mogu obe promocije onda je to navlakusa ona najprljavija,a telefoni za vrlo malo jeftiniji ili iste cene kao u Telenoru,ne isplati se,pogotovo sto u Vipu nema neogranicenog neta.
 
Za ljude koji produžuju ugovor ista je stvar sa ekomotivacijom... dakle ili rođendanski popust ili ekomotivacija. Jedino se ekomotivacija isplati za ove najsitnije pakete.

Nego, planiram da uzmem za 1 dinar Sony Xperia U uz Smart 1100 i paket od 1GBa interneta, jer će mi tethering trebati a i ovaj telefon izgleda odlično. Rekli su mi u korisničkom servisu da se u toj kombinaciji prvo koristi taj 1GB pa onda Smartovi, to bi mi jedino i odgovaralo. Da li neko ima taj Internet paket, jel to istina što su mi rekli? Znam da bi bilo krajnje glupo da se prvo troše smartovi, ali iskreno me ne bi iznenadilo da je tako.
 
Poslednja izmena:
zar nije slicna akcija bila i u telenoru pre neku godinu, mislim na ovo sa reciklazom starih telefona...?
 
Bila je u Telenoru ali odavno,znam da je u Telenoru za proslu novu godinu bila akcija -5000 na sve telefone,tada sam i uzeo bio S2 ;) Ne isplati se ova akcija u Vipu.
 
Nego, planiram da uzmem za 1 dinar Sony Xperia U uz Smart 1100 i paket od 1GBa interneta, jer će mi tethering trebati a i ovaj telefon izgleda odlično.
Ovo se i ja razmisljam, jer mi se hoce jos jedan Xperia a ArcS im je ffs skuplji od U ;)
Ako ti manje trebaju pozivi, Smart550+3GB ispada 1799 a fon je isto 1din. (naspram 1615 za Smart1100+1GB)

Rekli su mi u korisničkom servisu da se u toj kombinaciji prvo koristi taj 1GB pa onda Smartovi, to bi mi jedino i odgovaralo. Da li neko ima taj Internet paket, jel to istina što su mi rekli?
Da, prvo se trosi net dodatak a onda smartovi. Barem tako izgleda po trenutnoj potrosnji gde imam jedva potrosen smart a trosi se prilicno net. I sta vise, potrosnja na Android monitoru (bilo Data Monitor u GB bilo Data Usage monitor u ICS) se slazu sa VIP potrosnjom skoro sasvim! (samo sto MNOGO kasni potrosnja neta - evo nocas 10-ak sati +/-).
 
Bila je u Telenoru ali odavno,znam da je u Telenoru za proslu novu godinu bila akcija -5000 na sve telefone,tada sam i uzeo bio S2 ;) Ne isplati se ova akcija u Vipu.

Ova ne, ali je SGS3 najjeftiniji u VIP-u trenutno uz onih 10.000 popusta. Obrni/okreni nikako nisam nasao da je isplativiji u Telenoru. Ako se doda kakva jada od minuta ka svim mrezama se dobija... ma idi!
Jedino sto u VIP-u nikad nisi siguran za servis ;) Mada i u Telenoru me nisu nesto usluzili, morao sam da cimam vezu da bi mi popravili telefon kod njih kupljen 10 dana ranije... gee, thanks, pal!
 
Pazi sve je to negde slicno,u Vipu S3 za smart 4400 uz mesecnu pretplatu od (umesto 4000) 3550 dinara se dobija za dodatnih 25000 u kesu,a u Telenoru za slicnu mesecnu pretplatu od 3000 dinara-Surfuj i prenesi 2 Gb se dobija S3 za dodatnih 30000 u kesu,znaci jako slicno...U Telenoru mi se najvise dopada sto je net neogranicen a u Vipu nije i kako citam ovde,u Vipu azuriranje nije bas brzo kao u Telenoru,ali zaista nijasne su u ceni.Ja vec imam dva postpejd broja u Telenoru i ako uzmem opet neki fon,nema nikakve provere vec se postojecim i urednim korisnicima samo za drugi,treci broj u postpejdu kopira licna karta i kraj,za minut gotovo,to sam iskusio pa znam,a ako uzmem treci broj ugasicu prvi koji sam odavno uzeo :)
 
Ovo se i ja razmisljam, jer mi se hoce jos jedan Xperia a ArcS im je ffs skuplji od U ;)
Ako ti manje trebaju pozivi, Smart550+3GB ispada 1799 a fon je isto 1din. (naspram 1615 za Smart1100+1GB)

Mislim da mi je Smart550 malo, i da ne bih toliko interneta potrošio, meni lično odgovara ova kombinacija više. E to mi uopšte nije jasno zašto je Arc S skuplji, ako ništa drugo ista bi cena trebala da bude. Razmišljao sam se dal da doplatim za njega ili One V ali Dual Core i Mali-400MP su presudili. Jeste da arc S ima veći ekran, bolju kameru i proširivu memoriju ali em je skuplji em xperia U ima bolji hardver, a i verujem da je Bravia 280ppi ekran odličan.

Da, prvo se trosi net dodatak a onda smartovi. Barem tako izgleda po trenutnoj potrosnji gde imam jedva potrosen smart a trosi se prilicno net. I sta vise, potrosnja na Android monitoru (bilo Data Monitor u GB bilo Data Usage monitor u ICS) se slazu sa VIP potrosnjom skoro sasvim! (samo sto MNOGO kasni potrosnja neta - evo nocas 10-ak sati +/-).

Super, hvala na informaciji. Imaš Arc S? Kako te služi?
 
A sto ne na taj prvi broj koji vec imas? Samo aneks ugovora?
 
Poglavico jel si meni ovo rekao?
Pa za Arc S uz smart 550 je to onda jako povoljno.
 
Rekli su mi u korisničkom servisu da se u toj kombinaciji prvo koristi taj 1GB pa onda Smartovi, to bi mi jedino i odgovaralo. Da li neko ima taj Internet paket, jel to istina što su mi rekli? Znam da bi bilo krajnje glupo da se prvo troše smartovi, ali iskreno me ne bi iznenadilo da je tako.
Tacno je.
Internet trosis iz dodatka a smartove na minute ili sms. Ako potrosis dodatak onda i net prelazi na smart.
 
Pazi sve je to negde slicno,u Vipu S3 za smart 4400 uz mesecnu pretplatu od (umesto 4000) 3550 dinara se dobija za dodatnih 25000 u kesu,a u Telenoru za slicnu mesecnu pretplatu od 3000 dinara-Surfuj i prenesi 2 Gb se dobija S3 za dodatnih 30000 u kesu,znaci jako slicno
Kako je bre slicno 4400 minuta naspram 600 minuta?:) Ili 2400 minuta + 2GB koliko je upotrebljiv internet? Daj jbt, mogu da razumem da ti vise odgovara Telenor mreza i usluga, ali porediti sta se dobija po pitanju matematike znaci totalno ignorisanje cinjenica.
/end


Ne znam koliko su drugi imali provera i sta vec, ja sam prvi put uzimao ista u VIP-u (ranije prepaid BEZ LK), dobio sam SGS3 za manje od 20 minuta. Vise mi je trebalo u Telenoru da se posvadjam sto nece da prime telefon na popravku bez triput vise papirologije....
Ne hvalim VIP, samo se pitam kad ce me zeznuti :D


Mislim da mi je Smart550 malo, i da ne bih toliko interneta potrošio, meni lično odgovara ova kombinacija više. E to mi uopšte nije jasno zašto je Arc S skuplji, ako ništa drugo ista bi cena trebala da bude.
krastavac... i zvanicno mu je veca cena (vani), ali ipak je ono mator telefon!

Super, hvala na informaciji. Imaš Arc S? Kako te služi?
Za sada fenomenalno! Mada sam morao vec prve nedelje da ga sutnem na servis u Lelenor, ali sem toga sam prezadovoljan. Prosto sve mi je odgovaralo out of the box nekako... padao mi je nekoliko puta nedeljno, uvek se rasparca na tri dela (poklopac, baterija i ostatak), ali uvek se vrati za sekund :)
 
Pazi sve je to negde slicno,u Vipu S3 za smart 4400 uz mesecnu pretplatu od (umesto 4000) 3550 dinara se dobija za dodatnih 25000 u kesu,a u Telenoru za slicnu mesecnu pretplatu od 3000 dinara-Surfuj i prenesi 2 Gb se dobija S3 za dodatnih 30000 u kesu,znaci jako slicno...


Jedan od najjacih postova na ovom podforumu :eek: Mislim, donekle razumno je identifikovati se sa necim, preferirati (gotiviti:))..
Ali porediti Smart4400, maltene jedan flat paket, sa p&s 2000..

Priznaj da ti je primarno fon a mreza ti je potpuno nebitna.. :D
 
Poslednja izmena:
Joj ne vidjas njega ti na ostalim temama... Ono je haos... :D
 
Vidjam, poznato mi al' se higijenski mentalno ne udubljujem u HOX vs S3 rasprave ;)
 
Tarife su slicne po ceni,sta drugo da gledam,ne razumem????????????Meni je vazno da pretplata nije previsoka a da u okviru nje imam dovoljno megabajta,sms poruka i poziva.U Telenoru je net neogranicen a u Vipu nije,pre cu platiti 5000-10000 za telefon u Telenoru i da ne mislim,nego manje u Vipu a da ne smem da trosim net i da cekam 10 sati na proveru potrosnje stanja neta,neka hvala,ko voli nek izvoli u Vip...A dal su haos moji komentari na drugim temama tvoj problem nije,ja pisem svoja misljenja gde ja hocu i sta ja hocu,ako ti se ne svidja Djilkos tvoj problem.
Alfaunits pazi smart 4400 nije 4400 minuta,t.j moze biti naravno,kao sto moze biti 4400 sms-a ili 4400 mb-a,naravno,ali uz tarifu Smart 4400 ako se ne uzme u VIpu dodatni net onda tih 4400 smartova moras naravno dadelis za pozive,sms,i net,ili ja gresim?Ja sam bio 5 godina pripejd korisnik Vipa i tu su o.k,vidim da salju vece racune pojedincima za postpejd,a to mi se u Telenoru nije desilo,mozda bih npr i ja u Vipu uzeo S3 da su malo profesionalniji,jedino + kod njih je sto se moze povecati garancija sa 2 na 3 godine,to je lepo ali za ostalo zaista ne znam.Da im je S3 otkljucan to bi mi odgovaralo,a da ga ja otkljucavam i time verovatno da izgubim garanciju nije to to.
 
Poslednja izmena:
dule, u zabludi si

Pa kako Dule, pa ti si totalno u zabludi namernoj ili nenamernoj. Pre će biti da je ovo prvo. Čoveče osvesti se, to ne da ne pije vodu što ti pričaš, nego se kosi sa zdravim razumom. Daj presaberi se, stavi sve na papir, lepo digitron u ruke i zapisuj i računaj. Pričaš ovde potpuno pogrešne činjenice. Ne može Telenor nikako da bude povoljan u toj varijanti, očigledno da ti istina ne prija. Ne znam šta je problem sa Vipom i tobom. Daj reci nam pa da znamo na čemu smo.
 
Zna li neko da li ova dva popusta telefon -5000 i rodjendanski popust za tarife mogu da se kombinuju. (Za poptpuno nove korisnike)
 
Poslednja izmena:
Ni novi, ni oni koji obnavljaju ugovor. Ne postoji mogućnost kombinovanja te dve promocije.
 
Tarife su slicne po ceni,sta drugo da gledam,ne razumem????????????Meni je vazno da pretplata nije previsoka a da u okviru nje imam dovoljno megabajta,sms poruka i poziva.
Pazi.... ovo ma koliko smesno mozda covek cak i pravilno razmislja. Treba mu toliko - sta nudi barem toliko i kolike su kompletne obaveze?
Hmm sta je problem.... u VIP-u mu to isto nudi Smart550+3GB net dodatak gde SGS3 izadje oko 70.000 sa svim obavezama ;) U Telenoru sa PS2K izadje 106.000 sada.
Pa dobro dule, plati tih 35.000 vise ;)

Alfaunits pazi smart 4400 nije 4400 minuta,t.j moze biti naravno,kao sto moze biti 4400 sms-a ili 4400 mb-a,naravno,ali uz tarifu Smart 4400 ako se ne uzme u VIpu dodatni net onda tih 4400 smartova moras naravno dadelis za pozive,sms,i net,ili ja gresim?
Ne gresis, ali ja sam rekao 2400 minuta + 2GB neta koliko izadje 4400 smartova (ko jos napise primetan broj SMS-ova na smartfonu). A napravio sam to poredjenje jer na TElenoru imas koristivo 2GB neta.

Nisam ni ja misljenja da je VIP odlican, daleko od toga... ali nisam spreman da platim ni MTS-ovu razliku od 250e (u najboljoj varijanti) a kamoli Telenorovu od 350e za mnoooogo manje minuta.
I da dodje neki racun veci, imam 350e viska da se bijem sto je veci :D TO mi je dovoljna motivacija ;)
 
Kako ste odlepili.
:)
 
Alfaunits sad sam bas racunao, u Vipu uz 5500+3 GB uz akciju za manju pretplatu S3 izadje 78200,a ako se uzme promocija za stari telefon onda uz smart 550+3 Gb gde je bez popusta mesecna pretplata 2090 dinara i sa popustom za kes od 5000 gde se odmah daje umesto 35000-30000 onda sve izadje 80160 ;)
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno