Ajd i ja nesto da pitam za VIP.
Hocu kevi da uzmem neku prepaid karticu. Po prvi put koristi mobilni telefon, iako je ranije na kratko imala jedan broj ali nebitno. Elem, posto ce to biti broj vise za druge ljude da je dobiju, zanima me koji je minimalni iznos u dinarima koji moze da se uplati za ovu promociju:
http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/promocije/sa-vip-stekom,-nema-stekanja!.1641.html ?
Posto, ako je ovo sto pise tacno i bonus od 10k stvarno vazi neograniceno dugo, njoj bi taj bonus mogao bez problema da potraje preko 4 godine. 200din mesecno je u stvari 400din, sto je za njene potrebe mislim i previse, jer svi ostali u porodici imamo postpaid i mi bismo je zvali, znaci jedini trosak ide na poneki sms.
Na sajtu ne vidim nigde nesto napisano sitnim slovima, pa me zanima gde je zackoljica? Ako je ima uopste

Znaci, da li mora da se potpisuje neki ugovor, ili prosto da se kupi kartica na trafici i to je to?
Takodje ne vidim koji kredit se prvo trosi. Znaci ako uplatim 100din i dobijem ukupno 200din kredita, da li se prvo trosi 100din bonus kredita ili "baza"? Da ne ispadne da se trosi prvo osnovni deo pa tek onda bonus, i posle 30tog dana odjednom na racunu 0din
Koliko vidim, ovo je trenutno najbolja prepaid ponuda svih provajdera, ako neko ima bolju neka slobodno predlozi.