Šta je novo?

[VIP] Promocije

Jasno i nedvosmisleno pise da se dodatak trosi paralelno sa smartovima.

Zasto stari korisnici ne mogu da aktiviraju internet dodatak? Cena jeste dobra, ali je bezveze to sto mogu da ovaj dodatak uzmu samo novi korisnici.

Novi u smislu produzenja postojeceg ugovora ili bukvalno novi?

Pretpostaljvam da mogu da iskoriste i oni koji produzavaju ugovor, ali ne mogu oni koji vec imaju ugovor ili su bez ugovorne obaveze. Tako sam ja skapirao, nisu informacije iz Vipa. :)

Bojim se da ne moze da se koristi uz stare postpaid pakete sto je steta jer su smartovi i dalje preskupi i po meni cist promasaj.

Logicno jer je promocija koja traje mesec dana. Dakle nije cak ni stalna ponuda za nove korisnike.

Uvodjenje tarifnih dodataka za minute i sms bi obesmislilo SMART princip. Jedino bi uvodjenje data td imalo nekog smisla, kao sto sada stidljivo pokusavaju na mala vrata.

Cenim da ce se uskoro nesto promeniti kao sto su prepolovljene cene smart paketa onomad.

Meni bi bas dobro doslo bar taj 1GB da dodam mom pp600, ne bi vise morao da pazim... Mislim glupo je sto mogu samo novi korisnici i to samo smart paketi, bas zvao call centar... A kad sam pitao sta je sa starim, pa kao nista, bice i za vas nesto u dogledno vreme, a to u dogledno vreme slusam vec 2 ipo godine...

Telenor da mi daje vise malo minuta za sve mreze presao bih kod njih, a MTS da ima malo bolji protok interneta isto bi prosao... Ovako na VIPu 600 minuta i poruka je taman, ali 600mb mi malo, barem da imam 1000 :(

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Pa... negde sam vec rekao :) Provideri prave pakete tako da su taman malkice manji od tipicne potrosnje neke vece grupe. Da imas malkice vise, oni bi imali manje :)

Uzmi Smart i ne razmisljaj, potrebe se menjaju iz casa u cas :)

Eh uzeo bi, ali jos godinu i nesto imam ugovor :) Ne bude li tad bio ovaj internet prelazim u neki drugi tabor :D
Tad cu biti 6 godina njihov korisnik i ako ne budem imao nikakve povlastice, odoh ja... :)

Moze da se seta izmedju PP i Smart, ne sme nova tarifa da bude jeftinija od potpisane.

Da, ali ne mogu da uzmem onaj internet ako bi presao na smart sa pp. To je za nove korisnike...

Edit: upravo sam video da je pp 1690, a smart 1100 je 1490, tako da ne bi mogao unazad... :(

Poslednja izmena:
Ajd i ja nesto da pitam za VIP.
Hocu kevi da uzmem neku prepaid karticu. Po prvi put koristi mobilni telefon, iako je ranije na kratko imala jedan broj ali nebitno. Elem, posto ce to biti broj vise za druge ljude da je dobiju, zanima me koji je minimalni iznos u dinarima koji moze da se uplati za ovu promociju: http://www.vipmobile.rs/privatni/prepaid/promocije/sa-vip-stekom,-nema-stekanja!.1641.html ?
Posto, ako je ovo sto pise tacno i bonus od 10k stvarno vazi neograniceno dugo, njoj bi taj bonus mogao bez problema da potraje preko 4 godine. 200din mesecno je u stvari 400din, sto je za njene potrebe mislim i previse, jer svi ostali u porodici imamo postpaid i mi bismo je zvali, znaci jedini trosak ide na poneki sms.
Na sajtu ne vidim nigde nesto napisano sitnim slovima, pa me zanima gde je zackoljica? Ako je ima uopste :) Znaci, da li mora da se potpisuje neki ugovor, ili prosto da se kupi kartica na trafici i to je to?
Takodje ne vidim koji kredit se prvo trosi. Znaci ako uplatim 100din i dobijem ukupno 200din kredita, da li se prvo trosi 100din bonus kredita ili "baza"? Da ne ispadne da se trosi prvo osnovni deo pa tek onda bonus, i posle 30tog dana odjednom na racunu 0din :)

Koliko vidim, ovo je trenutno najbolja prepaid ponuda svih provajdera, ako neko ima bolju neka slobodno predlozi.

Ovo ti pise izbledelim slovima :)
Duplirani iznos kredita važi 30 dana od dana dopune, dok bonus kredit od 10.000 dinara traje sve dok se ne potroši.

Da dodam:
Ne postoje "dva kredita" nego jedan jedini. Kad uplatis 100din dobijes 200din pravog kredita. I to je to, tako pise na proveri stanja.

Ono stek 10 hiljada znaci, u stvari, da ce to da vazi za prvih 10 hiljada dinara uplata, posle ne.

Poslednja izmena:
Aha znaci kad se uplati 100din, dobijem 200din koje ako ne potrosim za 30 dana propadaju, skapirao. :)

Ne baš...:)

Ako uplatiš 100 dinara, dobijaš 200 dinara.
Od tih 200 dinara, 100 (uplaćenih) dinara važi standardnih 6 meseci, a 100 "bonus" dinara (iz šteka) važi 30 dana.

Ovako stoji na sajtu:
"Duplirani iznos kredita važi 30 dana od dana dopune, dok bonus kredit od 10.000 dinara traje sve dok se ne potroši."

Poslednja izmena:
Cool :)
Jos samo da ih nazovem i proverim da li karticu mogu na trafici da kupim pa da kasnije aktiviram promociju, ili moram do njih da odem... Jos nisam, mrzi me :d

A sta se prvo trosi? Bonus ili osnovni kredit?

Evo cisto da napisem ako nekoga zanima, nije potrebno odlaziti u vip niti potpisivati bilo sta, sve kartice koje se prodaju na trafikama imaju "built-in" ovu novu promociju.

da li mogu da uzmem promociju kod VIP-a 1gb neta za 500 dinara??
trenutno sam na smart 1100 sa 25% popusta..

ovo sam dobio danas, pa mi je pomalo nejasno "Pravo je vreme za JOŠ JEDAN TELEFON! Samo u Vipu: Samsung Galaxy Fit za samo jedan dinar, umesto 5990! Ponuda važi uz internet tarifni dodatak i DODATNU ugovornu obavezu! Imam telefon i još godinu dana ugovor, pa ne znam što ovo šalju....

Meni je isto to stiglo. Isto sam uzeo fon pre godinu dana.

Mislim da je to za jos jednu (dodatnu) ugovornu obavezu. Na primer, ako hoces da uzmes sebi jos jedan broj ili da ga poklonis nekome.Ja sam dobio za galaxy y uz najnizi paket+internet dodatak=1dinar.

Da li tarifni dodatak može da se uzme uz PP325, recimo? Imam taj paket i sad mi ističe ugovor, pa bih ga produžio i uzeo neki telefon.

Poslednja izmena:
pa moze, taj paket i dalje postoji

Promocija vazi samo Smart pakete. Proveri ipak na 060/1234 da nisu nesto menjali.

Zvao sam ja... Vazi samo za Smart budjavi...

Nazad
Vrh Dno