Šta je novo?

[VIP] Prepaid - Dopuni praznike

mp3mp3

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2008
Poena
320

http://www.vipmobile.rs/cm/private/prepaid/promotions/index.php

Dopuni praznike
besplatnom prepaid pričom i porukama

Vip je spremio praznično iznenađenje! Kupi dupli SIM paket i dobijaš dve SIM kartice po ceni jedne.

Sada svaka Vip prepaid SIM kartica sadrži poklon:
*besplatnih 1000 dinara bonus kredita,
*1000 SMS i 1000 MMS poruka u Vip mreži.

Postojeći prepaid korisnici mogu da se uključe u promociju slanjem besplatne SMS poruke na broj 1000 i uplatom 200 dinara kredita.

» Promocija se može iskoristiti 31 dan od dana aktivacije, a najkasnije do 31.01.2009.
» Promocija važi u okviru Vip mreže i ne uključuje roming i usluge sa dodatom vrednošću.

Dobra je promocija samo sto vazi unutar njihove mreze a ka ostalim mrezama se standardno naplacuje :(

Prica se da 1000din vazi za sve mreze a mms i sms za vip. Ne znam videcemo, mozda greska na sajtu...

Ne, sve je za Vip mrezu.

ovo prvi put čujem da SMSove ograničavaju u mreži .... to do sada niko nikada nije radio .... Bravo VIP, vi ste prvi ...

polako sad tje da krenu i ostali kao muve bez glave... :D

Poslednja izmena:
Mislim da su ovo trebali nazvati "Omiljeni broj". Kupis 2 kartice jednu das devojci i mozete da razgovarate ~150 min i da kuckate sms/mms. Za tu namenu nije losa.

Malo im je bezveze da ogranicavaju usluge samo na svoju mrezu, ipak imaju premalo korisnika. Ja npr imam samo jednog prijatelja koji ima vip broj, a nemam bas toliku zelju da toliko pricam sa njim, pa da mi se ova promocija isplati :)

To da vazi samo u njihovoj mrezi pise jako sitnim slovima, kao da je to nebitno! Tih 1000d vazi samo u njihovoj mrezi. To sam otkrio tek posto sam poceo da koristim. Na sta vam ovo lici?

Poslednja izmena:
Svuda lepo pise, sto na sajtu, sto na posterima koji stoje na autobuskoj stanici.
Pa cak i u lifletima u shopovima plus svi zaposleni u istim daju tu informaciju cim ih pitas za promociju.

Problem je samo citati.

Ne razumem?

http://www.ratel.org.rs/editor_files/File/Regulativa/Pravilnici/Pravilnik_o_interkonekciji.pdf

Za svaki uspostavljen VOICE poziv, mreža pozivaoca plaća mreži primaoca određenu naknadu.
Za svaki minut razovora, mreža pozivaoca plaća mreži primaoca određenu naknadu.

To je definisano i međusobnim ugovorima između dve firme (VIP -> MTS, VIP -> Telenor, Telenor -> MTS).

I zbog toga, kad ti VIP da besplatno 1.000 minuta, ako tih 1.000 minuta potrošiš "u mreži", onda to VIP ne košta ništa ... a svaki minut koji potrošiš "van mreže" je direktan trošak za VIP. E, kad su ukapirali koliko ljudi troše minuta van mreže a koliko u mreži, onda su se opametili i ograničili besplatne pozive samo "u mreži".

Međutim, sa SMS i MMS porukama to nije slučaj, nema "interkonekcije" u nacionalnom saobraćaju (ali ima u međunarodnom) tako da mi nije jasno zašto ograničavaju SMS i MMS da bude besplatan samo u VIP mreži ... al' dobro ... nema veze ...

Nisu se oni "opametili" jer nisu ni bili glupi. Znaju oni da njih minut van mreze kosta, ali kako ponuditi samo minute u mrezi ako nemas korisnike (koga bi taj neko zvao).
Zato su morali da nude onako, a izgleda da sad cene da imaju dovoljno korisnika za ovako nesto (ja mislim da su poranili, ali ko zna).

A mnogi se ponadali da ce VIP promeniti neke stvari na nasem trzistu. Retki su oni kojima ovo vredi necemu.

Za ogranicenje SMSa na VIP nemam reci. "Dno brate".

Ваше речи вреде (коштају) више ;)

Chek, jel ovo ista akcija kao ona sa Vodafone (Sagem) mobilnim?

Ne mogu nigde naci temu vezanu za to.

Nazad
Vrh Dno