Šta je novo?

Vip postpejd

ivangojkov

Cenjen
Učlanjen(a)
03.04.2010
Poena
151
Uzeo bih neki telefon za cerku 16g, u vip-paketu pa sam u dilemi izmedju ovih modela
LG Spirit LTE
Samsung Galaxy J3 2016
Sony Xperia T3
Sony Xperia M4 Aqua
Huawei P8 lite
Poslednja dva su najskuplji i preko toga ,nemam da platim,i to mi je mnogo,ali ako su toliko bolji koliko su skuplji onda bih uzeo.Ako imate bolji predlog pomagajte!Hvala puno!

Ne znam za J5, ali M4 koristim vec par meseci i gori telefon od njega nisam imao do sad

Sta je tacno problem sa tvojim telefonom?
Pitam jer sam koristio vise puta M4A koji ima ortak, nije nista posebno ali je za tu klasu dobar, radi ok/softver je ''light'' modifikacija, hardverski je takodje dobar osim sto ima smesnu kolicinu interne memorije sto je ubedljivo najveca mana M4A bez obzira sto ima micro sd slot. Mada nikada ne bih kupio/koristio taj telefon kao ni ostale slicne LG/Samsung J itd ali ko mora da uzme kod operatera.. realno ne vidim neki mnogo bolji fon po toj ceni od M4A za sada.

odlucio sam se za
Samsung Galaxy J3 ,nadam se da ne gresim,predlozite ako ima bolje u tom cenovnom rangu u vip paketu,jos nije kasno,do kraja meseca,hvala unapred

S obzirom da kupujes fon za cerku mislim da nema potrebe da dopacujes za m4a ili p8l, posebno jer si napisao da nisi bas raspolozen za dodatne troskove.

Nisam probao taj J3 (2016), Spirit jesam i ok je ali mi ovaj J3 deluje kao bolja kupovina.

Poslednja izmena:
odlucio sam se za
Samsung Galaxy J3 ,nadam se da ne gresim,predlozite ako ima bolje u tom cenovnom rangu u vip paketu,jos nije kasno,do kraja meseca,hvala unapred!

Ne znam zasto ici na J3? HD ekran sa Mali-400 GPUom? + QuadCore 1.2GHz sa A7 jezgrom... Ili bilo koj telefon tih specifikacija..
Cena tih telefona(novih) samo no-name kineza,a ne Samsung/LG je od 45-60$...

Koristio sam M4A i telefon je odlican za te novce..Nisam imao nikakvih problema/bagova i ne znam kakve je DjukaSrbin probleme imao :D
Ja bih isao ovim redom kada bih mogao da biram:
1. P8 Lite
2. M4A
3. J5
4. T3-J3-Spirit

Telefon non stop baguje, prvo standardni problem sa nedostatkom interne memorije, stalno iskacu low memory obavestenja, zatim spor je u pm, kameri na automodu treba 3sec da opali, ulazak u aplikacije spor (sve ovo poredim sa htc one x telefonom starim 3 godine, koji sam prethodno posedovao i koji je subjektivno duplo brzi), pa kad imam poziv a u nekoj sam aplikaciji, treba mu 4-5 sec da reaguje nakon sto stisnem answer dugme. Najgore od svega je problem sa mikrofonom, guglajte malo, dobro poznati issue kod ovog telefona, mikrofon cas radi, a cas ne radi, pa te sagovornik cuje kao da si u jami dubokoj 50m. Jos uvek nisu skapirali da li je to softwerski kvar ili hardverski. Da mi nije sluzbeni telefon koji sam zaduzio od kompanije, davno bi ga bacio!

Nesto tu debelo ne valja. Telefon uopste nije spor, a posebno ne u poredjenju sa HOX-om. Odradi ti jedan reset ili flesni drugi fw i to mora da radi kako treba.

Xperia Z2

Ma razumem coveka, takav fon bi svako eliminisao iz upotrebe.
Ali osim problema sa malom kolicinom interne memorije za aplikacije ovaj drug koji ima m4a stvarno nema vece probleme sa telefonom koji u sustini spada u tu neku kategoriju/klasu uredjaja koju ne podnosim (nit' smrde nit' mirisu) i uvek bih pre kupio neki polovan flagship nego nov M4A, J5, P8 lite itd.

Ali posto pokretac teme zeli da kupi sto bolji/jeftiniji fon detetu onda mislim da ce i onaj J3 (2016) biti sasvim dovoljan, posebno ako ne zeli da trosi 50-100e vise od J3 cene u paketu koji koristi.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto ici na J3? HD ekran sa Mali-400 GPUom? + QuadCore 1.2GHz sa A7 jezgrom... Ili bilo koj telefon tih specifikacija..
Cena tih telefona(novih) samo no-name kineza,a ne Samsung/LG je od 45-60$...

Koristio sam M4A i telefon je odlican za te novce..Nisam imao nikakvih problema/bagova i ne znam kakve je DjukaSrbin probleme imao :D
Ja bih isao ovim redom kada bih mogao da biram:
1. P8 Lite
2. M4A
3. J5
4. T3-J3-Spirit

Ne znam za M4 ali J5 radi brze (tecnije), ima bolju kameru i duze drzi baterija od P8 lite. Papir je jedno a praksa nesto sasvim drugo. J3 2016 je neznatno slabiji pa se isplati uzeti ako je veca razlika u ceni.

Telefon non stop baguje, prvo standardni problem sa nedostatkom interne memorije, stalno iskacu low memory obavestenja, zatim spor je u pm, kameri na automodu treba 3sec da opali, ulazak u aplikacije spor (sve ovo poredim sa htc one x telefonom starim 3 godine, koji sam prethodno posedovao i koji je subjektivno duplo brzi), pa kad imam poziv a u nekoj sam aplikaciji, treba mu 4-5 sec da reaguje nakon sto stisnem answer dugme. Najgore od svega je problem sa mikrofonom, guglajte malo, dobro poznati issue kod ovog telefona, mikrofon cas radi, a cas ne radi, pa te sagovornik cuje kao da si u jami dubokoj 50m. Jos uvek nisu skapirali da li je to softwerski kvar ili hardverski. Da mi nije sluzbeni telefon koji sam zaduzio od kompanije, davno bi ga bacio!
Dajte, stvarno je ovaj forum otišao u pm, očigledno je pun klinaca koji su promenili 2 telefona u zivotu, i na osnovu toga ajd što kreiraju svoje stavove, koji su daleko od istine, nego što pogrešno savetuju i utiču na druge...

M4A je sasvim solidan fon, sad što nije savršen out-of-the-box , ali nije ni plaćen 500eur da bude. Za sve u zivotu se valjda malo pomučiti, a za ove što hoće savršenstvo, pa iphone nigde neće pobeći, samo navalite [emoji3]

sent from e6533

Vrh Dno