Šta je novo?

VIP postpaid internet dodak?! Neko lud?

Master)D(M1nD

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
320
Od skoro se desilo da imam vecu potrebu za internet saobracajem na telefonu i kad sam pogledao na VIP sajtu za internet dodatak nisam mogao da verujem sta citam.

Pogledajte: link
Ako ima potrebu za dodatnim internet saobracajem na postpaid tarifi moze da dobije 10MB za 290din !??!!!
Mislim hej ljudi, u kom veku zivimo? Da je trenutno GPRS aktuelan kad su se skidale MIDI melodije i GIF animacije za telefon pa bi jos moglo biti i tolerantno ali sad se 10MB potrosi za samo nekoliko trenutaka! Da ne pricamo o tome da minimalna ugovorna obaveza za ovaj internet dodatak je 3 meseca...

Iskreno me zanimaju statisticki podaci koliko korisnika koristi ovu uslugu i da li je taj broj veci od 0!

Meni sledeci skuplji post paid paket ne odgovara, a treba mi samo sbog interneta... Alternative nemam, SMART paketi mi nikako ne odgovaraju (da ne ulazimo u pricu o tome) a vezan sam ugovorom jos jedno godinu dana...

p.s. ne bih bih da krene diskusija u ovom smeru, ali cisto kao nezvanicni informativni podatak, u Danskoj se za 4 eura dobija 1GB data transfera... Nisam upucen da li to ima neka ogranicenja brzine ili koja je detaljna situacija ali podaci dosta objasnjavaju situaciju.

Internet dodaci u pravom smislu postoje samo za Biz korisnike, i to tek od skoro, pre mesec dva.
To sto gledas je jos od pre 3 godine, kao i da ne postoji..

U svakom slučaju vip se ne trudi da ima bilo kakav dodatak na prepaidu i postpaidu.

Teleno i mts ih ima u jako velikom broju, posebno telenor.

Nikada mi se neće svideti vip kao operater, ne trude se dovoljno.

Ja sam imao kod njih ono 2 meseca na probu (oni placaju pretplatu). Prvi mesec mi je trajao jedan dan, jer su mi obracunski period stavili sutradan, kakvi ljudi :)
I ja sam stekao utisak da se ne trude, nekako im je sve siromasno, sajt im je i dalje kao da su poceli da rade pre 3 dana, pa nesto napravili na brzaka... Kao da su STR.
Dodataka naravno nemaju, uglavnom se sve svodi na to da mozes da ides na vecu pretplatu da bi nesto dobio...

PS.
Mts je pre par godina (~3) imao za 150 din 12MB, ako se dobro secam. Znam da sam tako nesto koristio. Tako da nije samo da oni nisu osvezavali ponudu u skladu sa novim trendovima...

Poslednja izmena:
Dao bi im 500 dinara za 1GB. Mislim da je to fer sa moje strane :)

Ne znam kakva je to ponuda ali ja placam bash 500 dinara za dodatnih 1GB kod VIPa.

Sent from my non-generic phone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne, kao fizicko lice. Taj dodatak na moj paket (325) sam morao da uzmem kada sam dobio HTC magic za 1 dinar pre godinu dana pri obnavljanju ugovora. Pitajte u call centru, mozda moze i bez toga.

Sent from my non-generic phone using Tapatalk

a znam za tooooo... to je bilo i onda kad je bio HTC Tattoo 325 tarifa + 1GB internet (500 dinara) toga nema vise...

VIP forsira SMART pakete a koncepcija SMART-a se kosi sa tarifnim dodacima. Zbog toga i ne uvode te dodatke za privatne korisnike jer guraju SMART posto-po-to.
Za biznis korisnike postoje Biz tarife za koje postoje dodaci kao i SMART tarife za koje dodaci ne postoje.

Poslednja izmena:
Vip je najgluplja stvar koja je mogla da se desi mobilnoj telefoniji Srbije...

Samo sa argumentima, da ne bi izgledalo kao flejm..

kao sto sam i napisao u jednoj temi, koristim postpaid 1000 i on meni odgovara i stvarno ni jedna (po meni) mreza ne moze da daje to sto daje VIP za te pare... A stvarno bi mi dobro doslo nekad tih 1GB neta pride, jer prikljucujem ga nekad na lap i stvarno imaju impresivne brzine sto se tice neta... Nikad nisam imao problem sa njima... Tako da ovo sto ti kazes Serpent ne pije vodu kod mene...

Poslednja izmena:
Ne znam, po meni su sva tri operatera nekako izjednacena... Svako je u necemu bolju, ali tu su negde. Jedino po meni nekako je Telenor najbolji sto se tice net-a i tarifnih dodataka (ne zaboravimo i omiljeni broj, koji postoji kod telenora za 290din)

^ slazem se sa tobom... Svako ode kod operatera koji mu najbolji paket nudi za ono sto korisniku treba... Evo na primer sad nisam potrosio sve minute ovaj mesec mozda mi ostalo nekih 100 minuta, ostalo mi i jedno 200 poruka, al mi je zato internet manjkao, a nekad mi bude malo minuta, a ostane mi interneta i poruka itd.

Nazad
Vrh Dno