Šta je novo?

VIP naplacuje cimanja?

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Imam jedan problem, tj ne ja nego osoba koju poznajem.
Naime, racun se povecao nenormalno. Posle uvida u birane brojeve na njihovom sajtu vidi se da su cimanja naplacena kao razgovor od jedne sekunde (zapravo minut posto je u pitanju zaokruzivanje na 60 sekundi). Telefon te pozive registruje kao 00:00:00. Sigurno su u pitanju cimanja posto se izaslo iz uplacenog paketa i tada bi osoba sa suprotne strane odbila poziv i ona pozivala pomenuti broj. Znaci ta potrosena sekunda (00:00:01) u listingu je netacna.
Da li je VIP poceo da naplacuje cimanja (nema nista na sajtu) ili je u pitanju jos jedna kradja Vipa? Tehnicka podrska tvrdi da se cimanje ne naplacuje.
Kako reklamirati tako nesto?

Deaktivirajte govornu postu - ako je telefon iz bilo kog razloga nedostupan,automatski se aktivira govorna posta i registruje i cimanje kao poziv :(

Sa MTSa (prepaid) na VIP (postpaid) recenica "Dobili ste Vip govornu postu" kosta 30 din. :smackbum:

Ovaj telefon ima deaktiviranu govornu postu a i jedan od brojeva koji su pozivani (za ostale nisam pitao). Ali, zar se govorna posta ne aktivira posle 4 ili 5 zvona tj kada se pozivani korisnik ne javi? Kako mislis nedostupan telefon ako je poziv odbijen?

Ako je na broju koji ti odbije poziv ukljucena govorna posta, onda ce ti i cimanje biti naplaceno.

Skup je prepaid MTS, Telenor ili VIP.

Jeste skup, ali ni na jednom 1. minut sa sve uspstavom nije vise od 20din. A zveki kaze 30din...

Jeste skup, ali ni na jednom 1. minut sa sve uspstavom nije vise od 20din. A zveki kaze 30din...

To je cudno. Jer znam da se govorna podta NE naplacuje fiksno nego po tarifi sa koje zoves. Tako da ko zna sto je otislo 30din?!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pod uslovom da je zaista otislo 30din. Bice da je to netacna informacija.

Baš tako .. ili koristi neki nenormalni paket od pre 10 godina.l...

Paketi su pre 10godina bili normalniji nego sad.

Na 064 ostalo 5 dinara, uplaceno 500 sa racuna Postanske Stedionice (znaci 550 din), posle "Dobili ste govornu postu" ostalo 525 dinara. Ne treba digitron za ovu racunicu. Nemam pojma, jel postoje razlicite tarife za prepaid kod MTSa? :trust:

Postoje. Idi na sajt pa se informisi. Sto se "30din za 1 recenicu tice", uloguj se na listing.telekom.rs pa uslikaj taj poziv i okaci ovde.

Postoje. Idi na sajt pa se informisi. Sto se "30din za 1 recenicu tice", uloguj se na listing.telekom.rs pa uslikaj taj poziv i okaci ovde.

Hvala, nisam znao za listing! Istina, bio je SMS u medjuvremenu :)

Dopuna 550,00
SMS u domacem saobracaju -4,01
Pozivi izvan mt:s mreze u domacem saobracaju -16,28
Opet ne znam gde je razlika, mozda je kasnio obracun izmedju poslednjeg SMS-a i poziva.. Jesu li ovo cene poziva sa porezom? U spisku tarifnih paketa najveca cena poziva izvan m:ts mreže je 11.68 din po minutu. Kako je kod mene 16,28? Kako da vidim koju tarifu koristim?

Nazad
Vrh Dno