Šta je novo?

[VIP] "Moj VIP" android aplikacija i Postpaid Tarifni dodaci

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
“Moj Vip” Android aplikacija za proveru stanja na Vip računu

L I N K: Moj Vip aplikacija

Vip svojim pripejd i postpejd korisnicima Android telefona nudi aplikaciju pomoću koje će lakše dolaziti do željenih informacija o svojoj potrošnji, novim ponudama, pomoći za korišćenje uređaja ili lokacije najbliže Vipove prodavnice. Besplatna aplikacija „MojVip“, između ostalog, daje vizuelni prikaz iskorišćenog sadržaja u okviru tarife sa trenutnim zaduženjem, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje.

MojVip nudi sledeće funkcionalnosti:

- Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)

- Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima) – Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)

- Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva) Aplikaciju su razvili studenti

- Pobednici Vip Izazov 3 konkursa koji su, kao nagradu, osvojili plaćeno angažovanje na projektima u Vipu.

Da podsetimo, Vip je pre dve godine bio prvi operater u Srbiji koji je kreirao sopstvenu Android aplikaciju nazvanu Vip meni.

Pustili su tarifne dodatke za postpaid korisnike (i PP i Smart).
Po informacijama sa 1234 sistem sam odredjuje sta i koliko ce ponuditi pojedinacnom korisniku.

Primer za PP 600:

MB 300 jednokratni 500rsd
MB 300 visekratni 400rsd

Minuti 60 jednokratni 300rsd
Minuti 60 visekratni 240rsd

SMS 200 jednokratni 170rsd
SMS 200 visekratni 125rsd

Poslednja izmena:
Primer za PP 325:

MB 150 jednokratni 300rsd
MB 150 visekratni 250rsd

Minuti 60 jednokratni 300rsd
Minuti 60 visekratni 240rsd

SMS 200 jednokratni 170rsd
SMS 200 visekratni 125rsd

Shta vam znaci visekratni i jednokratni ?
Ima negde zvanichni cenovnik ?

Visekratni ako ces da koristis vise meseci a jednokratni ako koristis do kraja obracunskog intervala.

A kako da se prekine taj višekratni tarifni dodatak?

Pise u aplikaciji. (Sms porukom)

Da li još neko ima problem sa ovom novom verzijom aplikacije? Mene uopšte neće da uloguje...piše "podaci se učitavaju" i tako u nedogled.

Probao i preko mobilnog neta i preko Wi-Fi i ništa :(

Meni nije radilo juče, ali evo sad probao i radi... Samo malo sačekaš.

Nexus 4. Čak je i na ART-u.

uploadfromtaptalk1397935593888.jpg

"Vase dugovanje iznosi 7500"?? (jesu to ukupni racuni od pocetka ugovora, ili..?)

Alfa, sa takvom potrosnjom bi djilkos bio veoma cenjen ovamo na Telenoru ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno