Šta je novo?

[VIP] - Gasenje ugovora

pavle93

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2008
Poena
349
Potpisao sam sa Vipom ugovor samo broj 1.3,aktivirana kartica 4.3,pred kraj 3. obracunskog meseca otisao sam potpisao i napisao zahtev za raskid ugovora cim se zavrsi 3. mesec i platim ga.Prosao 3. mesec ja nisam koristio karticu,dolazi jun meni stize racun.Odem tamo i ima neka nebulozna prica kao raskid se vrsi samo 30. u mesecu,sad ko je lud ovde,u ugovoru pise 90 dana,ja cu platiti period od 18.5 do 4.6 koliko je jos 90 dana,al ostatak necu.Ovi u Vipu nece ni da razgovaraju o tome sta pise u ugovoru nego samo kazu takvo je pravilo kuce.Sta mi savetujete dalje da radim?

Pozoves Customer Support i podrobno se raspitas koji su uslovi za raskid ugovora.

verovatno je doslo do neke zabune 😉

a sad ozbiljno, imam njihov postpaid i uvek su bili profi kad god sam imao neki problem, tako da ne znam otkud te je ovo snaslo.....

Bio sam kod njih i pretio inspekcijom i da kucnem u drvo evo nista nije stiglo za ovaj mesec od racuna a ni za prosli 🙂

Raskid ugovora se vrsi poslednjeg dana u mesecu. Od dana podnosenja zahteva za raskid pa do prekida ugovorne obaveze se nalazis u obracunskom periodu tj. mozes koristiti sve besplatne minute i poruke. Zato je i stigao jos jedan racun.

meni posle toga nije stigao jedan racun nego tri komada 🙂 al resio sam to nekako tj platio dva a treci nisam i dogovorio se sa call centrom...

Raskid ugovora se vrsi poslednjeg dana u mesecu. Od dana podnosenja zahteva za raskid pa do prekida ugovorne obaveze se nalazis u obracunskom periodu tj. mozes koristiti sve besplatne minute i poruke. Zato je i stigao jos jedan racun.

cek bre, raskines ugovor prvog ili drugog i tek poslednjeg dana meseca si u stvari raskinuo ugovor zvanicno?

da tako je i ne mozes raskidati ugovor bez 90 dana koriscenja.

Treba i oni od neceg da zive...:d

stvarno su lopovi....najlosiji su,i najmladji na nasem trzistu...i sebi dozvoljavaju ovakve gluposti...stvarno im to nije potrebno...

a ne znam da li ste culi i za onu caku,da kada ne platite racun na vreme(postpaid) i iskljuce vas,da ponovno ukljucenje naplacuju nekih 300din!!!

stvarno nisu normalni....odbijaju musterije od sebe!

mts nista ne naplacuje...ali opet....300din!

previse je!

Ugovor se raskida poslednjeg dana u mesecu ali kada potpisujete ugovor imate taj obracunski period sve besplatne minute i sms. Znaci danas potpises ugovor a kraj obracunskog perioda je sutra, pretplata ti se obracuna linearno a imas sav besplatan saobrcaj. To je fer.

Marc81 opet kazem kao sto sam ranije naveo ja sam podneo zahtev za raskid sredinom meseca i nisam imao problema sa tim da platim taj racun i platio sam ga cim je stigao medjutim kartica je bila ugasena a racuni su stizali.

ako si uzeo telefon kod VIP-a,moze da se ugasi ugovor iako si vezan 2 god...ali moras platiti svih te 2 god iako neces koristiti

razumem ja to sve al sam ja uzeo ugovor bez ikakvog telefona doduse sad jos nista nije stiglo za mesec septembar.

Nazad
Vrh Dno