Obzirom da je i u Cacku skoro profukcionisala VIP-ov HSPA 3G wireless internet moja prva iskustva su vise nego zadovoljavajuci jer brzine i upstreamu i downstreamu su jako dobre i kvalitet prijemnog signala je odlican. Medjutim zanima me zasto korisnicima nedajete mogucnost da koriste flat pakete po maksimalnim brzinama bez ogranicenja .Dakle ceo mesec po brzini od 1 ili 2 ili 5 mbps, sa time bi apsolutno po svemu zadovoljili uslove savremene konekcije i pravog broadband-a jer ovako sto dajete na kasicicu pakete od 1gb ili 5 gb je jako nezgodno posebno ako se bavite ...nekim poslom ili se aktivniji na netu to se potrosi odmah (mislim iskreno govoreci sta je 1GB u danasnje vreme ?! ) a brzina od 200kb/s koja dodje nakon toga je pravo maltretiranje i predstavlja svojevrsnu sprdnju u 2011 godini Zato smatram da bi full flat paket bilo pravo resenje a osim toga onda bi slobodno VIP mogao da stane rame uz rame sa ADSL ili kablovskim internetom koji korisnicima nudi takodje velike brzine u full flat mesecnim paketima bez ogranicenja i smanjenja brzine protoka tokom meseca