Mi bi na hr vipu bili itekako sretni da imamo tih 200kilobita tj. edge nakon paketa potpuno besplatno do prvoga, a ne da nas deru sa po 40 eura za svaki novi GB preko paketa pri punoj brzini, flata neće biti ni na lte koliko vidim kod gazde mobilkoma austrije jedini paket im je na lte 40GB jedino što je pretplata na lte zbog brzina i nove tehnologije nekoliko puta skuplja u odnosu na pretplate sa sadašnjim brzinama , nemoj pljuvati po svom vipu ja ovdje nemam ništa besplatno kod svog vipa, može se surfati na edge sa opera turbo sasvim ok, a i da se skinuti dnevno i GB na toj brzini i to besplatno, ej, ja tu GB preko plaćam 40 eura i šta mi onda vrijedi puna brzina? ništa
ima nešto sada takvo naš t-mobile za mobitele nakon 512MB ili 1GB brzina ide dolje ali na 64kbps, prema 64kbps je 200kbps svemirska brzina, sa 64kbps tek ništa ne možeš to je gprs valjda, znači koliko god može biti bolja brzina uvijek može biti i još gora
inače uz operu turbo koju koristim na malim brzinama, isključim i inače animacije i flash i blokiram pop upove, i zbog manjeg prometa uz brže učitavanje stranica, možda da u tome smjeru potražiš rješenje sporog surfa na malim brzinama ako te živcira toliko? a besplatno je, pitam pokretača teme? hvala, uživajte pozdrav iz zg
p.s i nemojte mješati mobilni net sa adsl-om to su kruške i jabuke, adsl ima svoje prednosti a mobilni net svoje, najbolje je imati oboje pa po potrebi kad što zatreba