Šta je novo?

Vignettering

Kupi lepo Canon 1Ds Mark II, taj aparat je odličan za landscape. Sa nekom kvalitetnom optikom njegov full frame senzor od 16mpix-a dolazi do pravog izražaja. U tom slučaju te tehnika neće sputavati.

Alexandar je napisao(la):
Kupi lepo Canon 1Ds Mark II, taj aparat je odličan za landscape. Sa nekom kvalitetnom optikom njegov full frame senzor od 16mpix-a dolazi do pravog izražaja. U tom slučaju te tehnika neće sputavati.
:trust: :) :) :) :) :)

Taman kad sam pomislio da je ova fotografija bezbedna po moj novčanik..
:)

Alexandar je napisao(la):

Ma da naruci od Nikona direktno D2-X, posto ga ovako nigde nece kupiti :smoke:

Ajde bre ljudi, dosta zezanja sa tom 35mm sirotinjom. Srednji format je majka :) Phase One P25 ledja, aparat po izboru, a ne tu neki 24x36mm ili ne dao Bog 15x23mm.... Ako covek smatra da ce ga sve ostalo ogranicavati, dozvolite mu da se stvaralacki izrazi do kraja, a ne neka tu tehnologija da ga smara :p
A sad bez zezanja, mislim da bi za munje idealan bio neki najjeftiniji film aparat sa B, ili jos bolje T ... Neki Zenit, pa mu stavis neki sirokougaoni objektiv, uperis u nebo i cekas.... A i ako pokisne ili nesto nije frka.

Nazad
Vrh Dno