Šta je novo?

Viewsonic VX2260WM - ugasio se i nece da upali

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Ukratko, sada mi se monitor sam od sebe ugasio i sto je jos gore nece da se upali !!!
gledao sam nesto na eRepubliku, otvorio nesto na youtube i paff - samo se ugasio. prekidac/diodica ne gori ni zuto ni plavo, niti reaguje na nju.
monitor je povezan preko UPSa na struju, povezan je bio samo PC preko DVIa i rezolucija je bila 1280x720.

sada sam ga izvukao strujni kabl, probao drugi i dalje nista...
ostavio sam ga bez struje oko pola sata, vratio kabl - dalje nista.
iz monitora se ne oseca nikakav miris.

any ideas?!?

P.S. kada se Marfi zaigra - ne mogu da nadjem garanciju ovde u Nisu (mozda sam je odneo u BG). kupio sam monitor u Neptunu Nis, platio sam karticom, pa bi mozda mogao da iskopam u Banci tu transakciju.

Vrlo rado bih pomogao da mogu, ali ono sto mi je upalo za oko, je hvalospjev na user review-u, istog ovog monitora, i sad odjenom ovo.

Nadam se da ce sve biti OK.

hvala bogu, pa zhena brine o detaljima... sada dosla s posla i izvukla odnekud garanciju...

elem, garancija je na 3 godine i dao ju je Pakom. isrkeno se nadam da ce se problem brzo resiti...

Vrlo rado bih pomogao da mogu, ali ono sto mi je upalo za oko, je hvalospjev na user review-u, istog ovog monitora, i sad odjenom ovo.

Nadam se da ce sve biti OK.

Pa ***,deshava se. Sve se kvari...:)

slazem se... ali nije svejedno kada se monitor samo ugasi usred rada.

Oce da bude to do osiguraca...i meni je tako bilo na starom monitoru...ako je to ne bi trebalo da dugo bude na servisu

samo da javim, popravili su ga za 2 dana - za sada fercera kako bi i trebao

na radnom nalogu je pisalo greska D808, sta god to bilo...
^_^

Nazad
Vrh Dno