Šta je novo?

Viewsonic VX2260wm greska ili ne?

bojanb

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
309
Kupio sam Viewsonic VX2260wm pre par dana. Trebao mi je full hd uredjaj na koji mogu da prikljucim i PC (DVI) i PS3 (HDMI) u isto vreme. Nisam dugo razmisljao, ranije sam imao Viewsonica koji je imao extra boje, a i oni su u zeropixel warranty fazonu. Sto vreme vise prolazi imam neki utisak da sam pogresio. Mozda bi bolji izbor bio neki ASUS ili Benq (imao sam priliku da vidim Benqa u senseye modu i boje su zaista fantasticne) u toj klasi. Dalje, na PS3 se na crnoj pojavljuju neke horizontalne i vertikalne linije koje se bas toliko i ne primecuju ali ipak postoje. Zbog cega se to desava to mi je neobjasnjivo. Boje nisu onakve kakve sam ocekivao da ce biti. I sve cesce se pitam da li sam za slicne pare (18k) mogao da uzmem bolji monitor? :zgran:

imam taj monitor i nakacen PC i Xbox360, i nemam nikakve horizontalne i vertikalne linije. smanjio sam brightness na 70 i contrast na 80, pa se pri crnim scenama ne primecuje ni probijanje na gornjoj i donjoj stranici monitora.

mozes li ti to da uslikas, posto mi se pre cini da je monitor malo defektan... imas UserReview temu o monitoru na forumu, i svi smo zadovoljni

Moj brat ima isti taj monitor, a ima i PS3. I kod njega se isto desava tako da ja ipak mislim da je to do PS3. Zanima me da li dynamic contrast treba da bude ukljucen ili ne i zasto?

Vrh Dno