Šta je novo?

ViewSonic ViewPad 10e

Adam K

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2006
Poena
360
http://www.viewsonic.com/products/v10e.htm
[YOUTUBE]96IYKrTpEa4[/YOUTUBE]
Pojavio se u par radnji kod nas za ~230e
po nazivu i hardveru manji brat ranije najavljenog ViewPad 7e
hardver je manje više klasika
Cortex A8 (nisam naleteo na to koji je GPU)
512MB RAMa
4GB storage
9.7 IPS 1024x768

zanimljivo mi je kako se odjednom pojavljuje više desetki sa iPadolikim ekranom - 9,7", 1024x768 (4:3), IPS što imaju i Arnova 9 G2, kao i Wayteq xTab 100s.

Ne bi me čudilo da su Arnova i ovaj ViewPad 10e isti uređaji samo malo drugačije upakovani. U svakom slučaju hardver u waytequ je daleko jači.
Gingerbread mi deluje kao koma na ovolikom ekranu :d

Poslednja izmena:
Posle toliko najavljivanja i priprema, izbacise model slabiji od njihovog godinu ili vise dana starog 10s... Baterija ima samo 2700mAh... Mozda me neko ispravi (znam da je Whr mnogo znacajniji, ali meni nista ne znaci), ali ovo zvuci bash malo...

Stari 10s je munja za ovaj 10e. Tegra 2 vs. Cortex A8, 16Gb vs. 4Gb, 16:9 vs. 4:3. Na strani ovog je IPS ekran, što opet nije nevažna stvar.

Stari 10s je munja za ovaj 10e. Tegra 2 vs. Cortex A8, 16Gb vs. 4Gb, 16:9 vs. 4:3. Na strani ovog je IPS ekran, što opet nije nevažna stvar.

Stari je, ako se ne varam, imao 16GB karticu i malu data particiju? Ako ovaj dolazi sa 4GB interne memorije, mora da ima i vecu data... Ali posle toliko vremena, stvarno su mogli da se potrude i bar zadrze taj Tegra 2, a ne samo zveknu svoj logo na generickog Kineza...

Tako je Džoni - posle godinu dana izbace tablet od kojih i Kinezi imaju jače modele. I za to traže 230 jura. Pa tvoj galaxy tab je zver za ovo, a stariji je makar godinu i po dana! I može da se nađe za iste pare.

Nazad
Vrh Dno