Šta je novo?

ViewSonic VA902

NambrVan

Slavan
Učlanjen(a)
12.04.2005
Poena
320
Imam taj monitor ..... sa drajverima mi nalazi kao VA902-2 series
Slika je odlicna, boje takodje ali u igrama vidim male duhove. Monitor ima kasnjenj od 8ms (u najgorem slucaju 14ms, to predpostavljem zbog ovog -2 series)

Imam vga asus 6600gt i na monitoru nema dvi.

Moze li mi neko pomoci, barem obrazlozenjem zasto vidim duhove?

Možda nije neki odgovor ali u novom Digital!-u (No. 51) imaš lep text na par starana "Kupovina TFT-a, kako odabrati", mislim da ćeš pronaći odgovor za tvoje pitanje a sigurno i još po neko, makar kada je TFT u pitanju... ,)

Duhovi su kada se vidi dupla slika.
Pricas o njima ili o zamucenju usled odziva ekrana ?

jel ovo normalno? (zamucenje opri brzim pokretima misa)?

Monitor koji imas imaodziv od 14ms i to je definitivno i normalno je to sto ti se desava :)

Ne brini, navici ces se. I ja sam se razocarao (HP 1940, 25ms), ali osim UT2004 sve ostalo je igrivo bez problema. Kada uzmes u obzir da u radu ili na netu ti je slika koju gledas mnogo ostrija, mislim da su oci ipak na dobitku.
...mada steta sto moras da se navikavas na bilo sta

va902

Re-volt je napisao(la):
Monitor koji imas imaodziv od 14ms i to je definitivno i normalno je to sto ti se desava :)
Meni kasni slika sa TV kartice na pomenutom monitoru(nekih sekundu/dve). Da li je i to normalno ili mi nesto nije u redu sa drajverima? tv je miro pctv a graficka fx5600 ??

Monitor ima kasnjenje izrazeno u milisekundama tako da tvoj problem nema veze sa tim, kasnjenje od 1 i vise sekundi je problem koji moze biti izazvan drajverom ili programom koji koristis za gledanje TV-a. Ukoliko koristis originalni program koji si dobio uz karticu probaj DScaler da vidis ima li sa njim tog kasnjenja.

Vrh Dno