Šta je novo?

Viewsonic VA2213W??

ludilo_srbija

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2006
Poena
330
Ima li neko ovaj monitor i kakva su iskustva sa istim?
Meni je potreban kao drugi monitor, vec imam samsung 940B.
Mozda neke preporuke.

Pridruzujem se pitanju takodje, gledam da zamenim ovaj moj preistorijski CRT i bacio sam oko na isti monitor, mala cena a dobre performanse, jos ako bi neko iz prve ruke rekao kako se ponasa u radu bilo bi odlicno.

I ja sam trazio neke komentare nasih ljudi, neki video ali nesto nema. Jedino sto sam nasao je ovo http://www.testfreaks.co.uk/monitors/viewsonic-va2213w/
i komentari su pozitivni.
Gledao sam ga i uzivo i ok izgleda.
Ja sam jos razmisljao o Benq G2220HDA, LG W2243S-PF i Samsung 2243NW, ali mi se nekako ovaj cini najpouzdanijim u odnosu na ono sto sam citao za prethodne modele. Jeste da mu dizajn nije nista specijalno, ali meni to i nije toliko bitno.

I ja sam trazio neke komentare nasih ljudi, neki video ali nesto nema. Jedino sto sam nasao je ovo http://www.testfreaks.co.uk/monitors/viewsonic-va2213w/
i komentari su pozitivni.
Gledao sam ga i uzivo i ok izgleda.
Ja sam jos razmisljao o Benq G2220HDA, LG W2243S-PF i Samsung 2243NW, ali mi se nekako ovaj cini najpouzdanijim u odnosu na ono sto sam citao za prethodne modele. Jeste da mu dizajn nije nista specijalno, ali meni to i nije toliko bitno.

Benq G2220HDA od njega bjezi samo sto dalje .... :bottle:

Od Benq-a sam generalno i odustao, samo sam naveo sta sam gledao. Model sa DVI ces tesko naci, ako planiras da ga uzmes. Ja najverovatnije uzimam Viewsonic.
Juce sam gledao AsusVH222D kod drugara , ok izgleda, ali nekako mi je Viewsonic bolji.

Poslednja izmena:
imam va2213w i mogu ti reci da je strava... ne zato sto je moj nego je stvarno dobar..
boje su strava,izgled nije nesto ali nije ruzanjedina zamerka je mozda plava dioda koja daje signal da je monitor ukljucen... za 14000din monitor starava...

VA22231wa kupio sam

Kako da podesim ovaj monitor, boju, svetlost, kontrast, fine tune? Da li da ukljuchim dynamic contrast. Sharpness mi stoji "zamagljeno" tj. ne mogu da promenim kao i aspect ratio sa 16:9 na 4:3, kako to funkcionishe?:crash:
Preshao sam sa Samsung 793df i izgubio se ko kuche u liftu. Pritiskao sam standby led diodu da upalim monitor.:wall:
Jedino shto sam za par sati primetio je malo probijanje na sredini gornje i donje ivice, ostala su podeshavanja. :guitar:

Nazad
Vrh Dno