Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Koliko dobru cenu? Jako je bitno jer ako je 50e i vise razlike od direktnog konkurenta onda se mnogo nebih razmisljao. Tako sam i ja kupio ovog Acera, dobio dobru cenu a ispostavilo se i da je bolji od druge opcije. Usteda 74e!!!
U pitanju je 260e. Mada mi ortak rece juce da i na tzv. "4ms" monitorima neke igre (COD2 npr.) izgledaju ocajno jer monitor ne moze da svari tako brzu smenu slika. Mislim da bi onda CRT ipak bio keva za sve LCD-ove, barem dok se ne pojave 2ms(ali ne gray to gray 2ms, vec whit-black-white 2ms!) ili slicno.
Mene je npr. kad sam kupovao pre oko desetak dana TFT jako zanimalo kakav je stav proizvodjaca u odnosu na bad pixele/subpixele. Mislim da bi me i jedan takav strasno bockao u oci
Koliko sam saznao, Viewsonic (imas na siteu proizvodjaca) za "obicne serije" (VA, VE) nema tu garanciju, kao ni mnogi drugi, izuzev Philipsa.
Ja sam uzeo Philips 190x6 (8ms, PerfectPanel), i ta prica oko odziva u igrama zaista ima samo akademski znacaj. Mislim da su bitnije druge stvari, kvalitet slike, ugao gledanja, jacina osvetljaja i kontrasta, ali merene golim (tvojim) okom, a ne brojevima - ipak smo mi ti koji buljimo u sliku po mnogo sati. Naravno i dizajn, sto je po mom misljenju kod Viewsonica jaca strana. Bilo bi sjajno kad bi mogao da pogledas kako radi monitor koji zelis da kupis...
JA sam super prosao sa ovim Acerom 1916W. NIsam imao gde da ga probam, nema bed pixele, extra sam zadovoljan samim monitorom. Ispao je boli i od FS W19-1 za koga sam se ozbiljno razmisljao a cifra 74e manja. Sta tu ima da se razmislja?! Neces imati nikakvih problema ni sa 8ms odzivom. Kazem ti iz iskustva, gamer sam.