Meda je napisao(la):Viewsonic , zaobidju SAMSUNG konfekciju.
Preporucio bih TOSHIBA TECBRIGHT 9xx bilo koji neces se pokajati. Ja imam 910p koji vec 2 god radi savrseno. Slike perfektna, geometrija , jednostavno savrsenstvo.
Svrati do PC Berze pa ces videti 😉StORM48 je napisao(la):A gde to ima Philips 109P4 za 250-300 evra?!???! To još nisam video.
MaxXx je napisao(la):Da da pogotovo je taj 959NF krsh :S: .
Ej, pa cemu ti komentari da zaobidje Samsung? Decko je pitao Viewsonic ili Samsung, a odgovor je Toshiba 😀 . Taj Viewsonic jeste boli glava monitor ali je dosta skup, Samsung je nesto jeftiniji (sad je oko 235e-250e) i najbolji je u klasi Samsunga 19'' (naravno uvek moze da te zadesi maler). Ako kupujes nov monitor kao prelazno resenje za TFT (cekas da ima malo padne cena) mislim da su ti oba skupa (sem ako te boli paja sta kosta), a ako ti treba monitor na duze staze uzmi bilo koji od ta dva neces se pokajati (Viewsonic je bolji).
I standardno, trazi na seartch jer je ovo jedna od najsazvakanijih tema posle tuce izmedju Intelista- AMD-ovaca i NVidia - ATI-jevaca.
poz
Meda je napisao(la):Svaki 10-ti SAMSUNG radi kako treba
Meda je napisao(la):Svaki 10-ti SAMSUNG radi kako treba.
omnik je napisao(la):Ne lupaj gluposti, molim te. Mozda svaki 5ti ima neku manu koju je nemoguće korigovati pomoću OSD-a. Naravno, ne može se za te pare očekivati odlična geometrija i sl. Naravno, govorim o NF modelima. Ne o MB,S i sličnim krš serijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari