Šta je novo?

Viewsonic G-75f

Monitor je BABA ROGA gedao sam ga juce u ListComputers-u .

Dobro naravno, cesto ljudi koriste i frazu ZMAJ :)

i jel znas koliko kosta tamo?

HVALA by the way

Nazalost ne :(

g75f je dobar monitor, video sam ga kod druga i slika je super, radi mu u rezoluciji 1024*768 pri osvezavanju 100hz, nameravam i ja da ga kupim. Ima ga u Adacomu i cena je 13300 din garancija 3 god.

savap je napisao(la):
g75f je dobar monitor, video sam ga kod druga i slika je super, radi mu u rezoluciji 1024*768 pri osvezavanju 100hz, nameravam i ja da ga kupim. Ima ga u Adacomu i cena je 13300 din garancija 3 god.
Jel ima nekih nedostataka u geometriji? Na primer uvucenost gornje i donje ivice ili mozda krive bocne ivice (windows prozori izgledaju kao usukani tj. nagnuti u stranu) i tome slicno?

Nisam primetio da su mu ivice uvucene ili neke anomalije, ali to za uvucenost, niam bas toliko zagledao.

204E ga prodaju u ListComoutersu , stvarno ZMAJ , nema izoblicenja , ne dise , ima bolju sliku od 757DFX koji stoji pored njega u rafu .

g75f

Ja sam ga video na yu.oglasi kod izvesnog ivana ivanica za nekih 180-190e. Inace lik nema sta nema(naravno, u njegovoj reklami) i pitanje je koja je stvarna cena ali ako nekog zanima neka proveri.

Poz.

Re: g75f

Dekara je napisao(la):
Ja sam ga video na yu.oglasi kod izvesnog ivana ivanica za nekih 180-190e. Inace lik nema sta nema(naravno, u njegovoj reklami) i pitanje je koja je stvarna cena ali ako nekog zanima neka proveri.

Poz.

Covek je prevarant samo tako... zaobidjite ga u sirokom luku. Sto se monitora tice, odlican je.

Nazad
Vrh Dno