Šta je novo?

ViewSonic 19" LCD

Moram priznati da sam sad u opasnoj dilemi, bio juče na brzaka do Imtela, kad tamo izložili VX924, 912, VP171b i još nekoliko VS i Samsungova. Nisam imao vremena da probam neku igru, ali desktop mi je bio opasno mutan na onom VP171b, verovatno zbog ugla gledanja jer je na gornjoj polici pa nisam mogao skroz iz normalne perspektive da pogledam, tek... Hmmm... Ove dve 19ce niže su skroz OK, a nekako imam utisak da je sitno 1280 na 17" ili mi vid lagano odlazi u večna lovišta... :( Jedini zaključak je da nemam pojma šta kupiti. :)

Zaključak: imate u Imtelu izloženo nekih 5-6 VS i 3-4 Samsung 17" i 19" LCDova pa idite da pogledate. Izvinjavam se ako je preterana reklama. Kad već Zormi neće da napiše... ;)

Love Hunter je napisao(la):
pa sta da vam pricam kad je za dilere cena za ovaj VX912 oko 400 $ (DOLARA) a prodaju ga po 450 € (EVRA) ... brooka.....
ovo sto si napisao je veoma veoma netacno. Moras da obratis paznju da sa ovakvim postovima nepotrebno unosis pometnju medju ljude bez ikakvog razloga
Ako imas negde neki argument za ovo voleo bi da vidim.

Mickeyrs, mozda im se navatala neka prasina ili sta vec. Svaki VS koji sam ja video je stunning

Poslednja izmena:
ne znam ja, ti ako ne verujes pozovi cika distributera.. cena za dilere...

pa ja znam koja je cena uvoznika (i to najniza) i na tu cenu se dodaje provizija i pdv, a ovo sto si ti napisao nema veze sa zivotom. Ta provizija je daleeeeeeeeko manja nego sto si ti ovde lupio. Opet evo i tebi cu jednostavno da ponovim... ako mozes da nadjes taj monitor za 420$ evo uzimam 5-10 kom... dobar si u startu 100-200$. U suprotnom bi te zamolio da ne siris neistine.

I opet mislim da je velika mana ovog foruma sto ne pise koliko ko godina ima.

Ne verujem da je do prašine, ali ne brini, to samo znači da ću da prikupim lovu za 191b. :)

BTW, ne liči mi da bi podatak o godinama nešto značio, jednostavno ljudi vole da tumače stvari kako im odgovara nezavisno od godina. Ti si okačio cenu po kojoj prodaješ, znači, odgovara ti da pričaš kako 'nije tamo toliko jeftno', a ostali mogu da te miniraju kačeći cene u USD i sa US sajtova. Ja ne znam čemu to, valjda da se pokaže koliko košta organizovanje prodaje ovde pošto vidim da su svi ponudili da rade to isto i prodaju te iste monitore u BG uz još minimalniju zaradu? Mislim, kao i svi forumi, gomila besmislenih poruka i poneka korisna...

evo i informacija iz prve ruke. :bottle:

Prilozi

• 2005_08_16 ViewSonic_dealer.zip
    109.3 KB · Pregleda: 111
Love Hunter je napisao(la):
pa sta da vam pricam kad je za dilere cena za ovaj VX912 oko 400 $ (DOLARA) a prodaju ga po 450 € (EVRA) ... brooka.....

a onda

VX912 VX912 (Dual-tone silver/black colour) - MVA $468
19" (48.3cm) TN TFT LCD, 0.294 pixel pitch, 8ms response time, 24-82kHz, Analogue & Digital I/F, Native
Res. 1280 x 1024, Contrast 550:1, Brightness 270 cd/m2, TCO99, H140o, V130o @ 10:1 C/R, Internal PSU
gde je 400$ << 468$
= lajavi krelac

ali ni ovo nije prava cena (uprkos blagom padu cena i dolara) jer kao sto sam ti vec rekao, a ti pokusavas svojom uponoscu da negiras svoj bezobrazluk, na ove cene se racuna pdv.
Da imalo znas materiju u koju si hrabro usao video bi to ili da si junacki okrenuo gore pomenute telefone, dobio bi slican odgovor.

Mozemo lepo da se dogovorimo, da se svako bavi onim cime se bavi (ako se bavi) i mirna Backa. Nema potrebe da ti otkrivas toplu vodu i mene ucis o mom poslu (pogotovu metodom laganja), a ja evo obecavam da necu tebe uciti o tvom poslu.

PS Mickeyrs, tek sad vidoh, pa recimo covek koji ima nesto iza sebe, nece da lupeta gluposti ko dokoni tinejdzer. Naravno ima onih koji nikad ne odrastu, ali to su sad specijalci :d

Poslednja izmena:
wow, sad si ispo' bash faca. :) Cestitam. :)

samo ja nemam druga posla nego da *****avam ljude po netu, jos manje na ovom forumu :) Ok, imao sam pogresan info, bez ikakve zle namere, tako mi je bilo receno, a ti si se toga uvatio kao pijan plota, i jos pokazujes ono sto te mama i tata ocigledno nisu naucili a trebalo je (licna kultura), ja tebe niti ostale nisam nigde vredjao takvim prostackim epitetima, to mi je onako za one sa IQ < broj patika.

P.S. Samo nejaki ljudi i oni koji ostanu bez adekvatnih argumenata potezu pitanje godina, najnizi moguci argument, raspitaj se malo kod ljudi oko sebe po tom pitanju.. (btw, meni pise god. u info i ako smem da primetim tebi takodje, ali samo sto ti nemas bas nekih 59 godina pa da mi kazes da sam lajavi krelac a.k.a. dokoni tinejdzer :) Al' razumem ja to, komplexi su gadna stvar.... ako ti lakse sto si se istreso' ja sam srecan zbog tebe :)

Pozdrav tebi a i ostalim clanovima foruma ;)

Ok, imao sam pogresan info
Da si ovo napisao odma do svega ovoga ne bi doslo.
Po meni ne mozes da se deres po ulici Pera kara Miletu zenu, a onda da se ponasas da to nisi rekao ili jeste da Pera kara zenu, ali ne Mileti.
cenima da svaki covek mora da stoji iza svoje recenice i da snosi odgovornost za istu, a ne da se pravi naivan i ceka da zaborav to pojede... ko nasi politicari sve do jednoga.
Mozda nisi svestan, ali svojom recenicom mozes mnogo stete nekome da naneses i to je sustina. Nemam nameru ni zelju da te vredjam ili sta vec da mislis, samo da ako imas ne proverenu informaciju (da ne kazem sa velikom mogucnosti neistine) ne bi trebao da je postujes. Ja sam na lep nacin (procitaj moje prve postove; gresi covek :)) pokusao da ti skrenem paznju na to medjutim evo ti si bas bio uporan da isteras svoje ... na pogresan put.

PS Nisam znao da ima broj godina u licnom infou, manje vise nikad nisam imao potrebu da ih gledam, ali za boj godina sam ocenio onako na osnovu komentara.
Eto, gresi covek,
Sori za offtopic.
10e niza cena na svaki VSonic zbog toga :)

Daj 15 komada! :D :D :D

Nazad
Vrh Dno