Šta je novo?

ViewSonic 19" G90f+ tj."G90f+B"

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kupio sam monitor ViewSonic Graphic Series Flat G90f+(kako pise na njemu) tj. G90f+B (kako pise na kutiji, sto mislim da je tacnije jer podrazava Ultra Bright opciju) ko zna koji li je, crn je i izgleda zaista impresivno. Medjutim posto sam potpuni laik za ispitivanje monitora, interesuje me kakva su vasa generalna misljenja o istom. Ono sto ja nikako (ne)mogu da zapazim je nesto sto izgleda kao flikering. medjutim linija nigde nema, a mozda ja malo i tripujem, jer ipak znam sta je pravi flikering/imao sam ga. Geometrija je prava smrt za namestanje, jos uvek nisam uspeo da je namestim potaman, ivice gonja i donja mi se uvijaju na sredini,pogotovo gornja, a rezuluciju drzim ispod 1280x1024 posto su ikonice na njoj suvise sitne a inace frekvencija na toj rezoluciji mu je 85Hz a podrzava rezolucije do 1600x1440. . Nego da ne duljim, sta mislite o gore navedenom monitoru i jeli vredan 295jevreja?

Goxy je napisao(la):
Kupio sam monitor ViewSonic Graphic Series Flat G90f+(kako pise na njemu) tj. G90f+B (kako pise na kutiji, sto mislim da je tacnije jer podrazava Ultra Bright opciju) ko zna koji li je, crn je i izgleda zaista impresivno.
...

Monitor nisam video, tako da ne mogu da kazem kakav je, ali:

oznaka "B" iza modela znaci da je monitor crn. Silver varijante ima naravno oznaku "S"...

Nazad
Vrh Dno