Šta je novo?

vietcong

voetcnong

Poštovan
Učlanjen(a)
16.04.2014
Poena
51
Vietcong je ''first person shooter'' igrica koja nije zastupljena u srbiji.
Radi se o igrici koja je napravljena od strane pterodona i napravljena je 2003.
Radnja je smeštena u vietnamu u nui peku i radi se o vietnamskom ratu koji je počeo 1967.
Na početku igrice helikopter zajedno sa mitraljescem vas voda do U.S kampa gde odpočinjete igricu.
Prvo sto morate da radite jeste da gadjate flaše i mete da se malo uvežbate a zatim dolazi vaš verni priatelj crocker (medic) i poziva vas da idete sa njim u prvu misiju gde morate pronaći snajperistu koji je otvorio vatru na vas sa planina vietnama.
Misije su jako zanimljeve jer su smeštene u dzunglama i šumama vietnama.
Vaš neprijatelj je jako inteligentan i pokušaće da vas ubije na razne načine.Od postavljanja ukopanih zamki do poteznih mina...
Vi imate vaš tim koji se sastoji od 4 osobe a to su:
-Doktor
-Vezista
-Mitraljezac
-Vodič
Doktor će u svakoj situaciji pritrčati i pomoći vam tj previti vas i samim tim povratiti izgubljene helte,takodje na isti taj način pomaže i vašem timu.Obično koristi pušku m1 carabine ili thompson
Vezista je čovek koji vas povezuje preko ''radia'' sa kmapom koji vam daje instrukcije o misiji a možete čak pozvati avijaciju i razbiti neprijateljske linije i rovove u koliko za to bude potrebe.Obično koristi pušku thompson.
Mitraljezac,snažan i neustrašiv koji ubija i uništava sve sto se nadje pred njim.Kada god date zadatak timu ''cover my'' on će to prvi uraditi.Uvek nosi puškomitraljez m60.
Vodič....Teško da bi ste se bez njega snašli u močvarama....On je jako važan u vašem timu.Obično nosi pušku reamington.
Takodje ovu igru možete igrati i online...zaista zanimljivo....
Probajte,ja je igram već 7 godina.Pozdrav.

Za mene je i sada...Pored cod ghost ja i dalje igram VC...

Beše to veoma izazovna i zabavna taktička pucačina, za to neko svoje vreme..

Meni i nije bila nesto, mada je tematika bila zanimljiva, secam se onog uvoda u heliju, valjda ide Hey Joe od Hendrixa? Mislim da je najveci problem bilo katastrofalno napucavanje.

I ne kapiram kako to nije bila zastupljena u Srbiji? U mom okruzenju su je svi igrali, cak je i bio opis u SK.

Poslednja izmena:
lepo od tebe, ali ovde svi znaju za tu igru, obzirom da je bila popularna u svoje vreme... mozda samo klinci nisu culi za nju ili ljudi koji su skoro ugazili u gaming vode...

ja je imam i danas instaliranu na racunaru i povremeno uletim da odigram 'quick fight', meni je jedna od omiljenih igara i pored svih novih...
kada je izasla samo sam to igrao, palio se klinac :)

Vietcong i Undying - eh to su bili dani, meseci...a ne ovi fastfood CoD...

Vrh Dno