Hehehe, prvi odgovor na poje pitanje je bio toliko logichan, da mi nije jasno zashto meni nije pao na pamet!!

))))) No, pomislio sam da ipak neke cake postoje... I tachno je da ja zhelim da jedino ja budem u mogucjnosti da narezhem disk s odredjenim materijalom na njemu... Ne zanima me kripcija...
No, pomislio sam da je ipak mogucje uraditi neshto nalik tome - ako me pamcjenje sluzhi, jednom prilikom pre par godina sam doshao u posed jedne diskete koju nije bilo mogucje obrisati a nije je bilo mogucje ni kopirati... Pomisao na tu disketu je izrodila ovakvo moje pitanje, jer sam pomislio da je mogucje uraditi neshto slichno i sa CDom, iako do dana danashnjeg nisam saznao po kom principu je materijal na disketi bio zashticjen sa svih strana...
No, da ne duzhim prichu, neko je spomenuo da "mogu sve to spakovati nekim programom i stavim pass" - da li cje to sprechiti neovlashcjeno kopiranje i na shta tachno mislish kada kazhesh da spakujem nekim programom?! Kada kopija bude data nekom trecjem licu, on taj disk mora da koristi - iz razloga shto mu ga zato i ja dajem - ali ne bih zheleo da i on napravi kopiju koja mozhe pasti nekome u ruke kome ne bi trebala. Naravno, nema govora o nekom "dobrom hardveru i softveru kojim se CD mozhe iskopirati", jer ne verujem da bi neko toliko truda ulozhio da narezhe CD!

))) Meni, jednostavno, treba neshto shto cje klasichnom korisniku ZABRANITI rezanje bez moga znanja...
Znachi, nemogucje je ono shto ja trazhim?!
Hvala svima na pomocji!