Nervozni Postar je napisao(la):Imam skoro 100 kila zbog kompjutera ali se ne nerviram jer sam se ozenio na vreme! :bottle:
thunderchase je napisao(la):Pa pored kompa se ugoji kao i na motoru ili u kolima ko ne silazi/izlazi iz njih. Kad sam ja bio osnovac, čim neko kupi skuter ili "moped" (prim. penz.), odma' nabaci stomačinu. Doduše, tad se lapilo uz TV, slabo je ko imao kompjutere. Tako i sad - čim ti provodiš više sati dnevno na stolici, kako i da se ne ugojiš; pogovoto ako se ne pazi na ishranu, pa se još roka pomfrit i pepsi pride... Like a real American 'tarded teenager :d ...
Marti Misterija je napisao(la):... a kad samo pomislim da je Srga ovaj tred postavio da bih ga ja zakatanchio i obrisao...
E izgleda da ga ti citas, bre!Ji 4Tze je napisao(la):dobro je bre ponavljas se treci put, ne bih da idem tamo da slusam gomilu mazgova kako chitaju naglas CKM![]()
Sasa je napisao(la):Ponekad boli desna ruka, ali guma resava stvar za kratko vreme (topla preporuka ).
proximo je napisao(la):Guma i stipaljke nisu zdrave! Stvara se veliki pritisak na srce i znam bar 2 lika koji su u jeku popularnosti "gume" od iste zaradili srcane probleme!
Niko nije rekao da se od preterane upotrebe računara umire, ali čoveče gde ćeš veće posledice od naočara i krive kičme... :S: :S:Plague je napisao(la):Dugi niz godina koristim komp i nemam nekih velikih zdravstvenih problema. Od skoro sam poceo da nosim naocare , i vec imam dioptriju -1.5 . Sto se sedenja tice uglavnom sedim "nepravilno" , tako da sam malo iskrivio kicmu , ali nista strasno. Ostalo je sve ... nadam se ok.![]()
To mi je od nekud poznato...ali identicno ...Jedino sto sam ja na ADSL-u...ali isti q****zilijen je napisao(la):od kada su mi uveli kablovski net poceo sam uzasno mnogo vremena da provodim za kompom.. 15 sati dnevno evo vec 2 meseca. bukvalno ne izlazim iz kuce. samo kada moram nesto da kupim za jelo, a i tada pozurim nazad da to pojedem za kompjuterom..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari