Šta je novo?

Video spliter-savet

Kluzo

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2005
Poena
320
Interesuje me resenje za prikazivanje slike sa jednog izvora na vise monitora, trenutno imam digitusov video spliter sa 8 porta koji moze da baci sliku na 8 razlicita monitora.
No trabalo bi mi resenje koje bi moglo da sa jednog izvora baca sliku na njih vise, ali tako da se na razlicitim monitorima vidi razlicita slika.

Postoji jedna spravica (domace proizvodnje) za koju pisem driver i kontrolni software, koja omogucava video over IP. To je kutijica koja sa jedne strane ima ethernet prikljucak a sa druge 3xVGA. Nema ogranicenja u broju ovih spravica koje mozes da ukljucis u lokalnu mrezu. Vise detalja kad zavrsim driver & kontrolnu aplikaciju. Za koju namenu ti treba vise od 8 video izlaza?

Za potrebe skolskog kviza. na vise monitora treba da se baci slika sa jednog kompa, ali da se segmentira tako da na razlicitim monitorima bude razlicita slika.

To shto tebi treba postoji, samo koshta podosta.

www.datapath.co.uk <- dve iH4 bi ti zavrshile posao. Jedini problem je cena od 700+ GBP po komadu. Ja ih koristim, stavljam po 5 kartica na jedan PC i to radi. Mada koristim neki specijalni softver koji radi sa ovim karticama, nisam ispitivao detaljno mogucnosti fabrichkog softvera.

da nisi mozda skoro gledao film "sifra sabljarka"? :)

^ ??? nisam uopshte ....

Vrh Dno