Šta je novo?

Video plejer sa kontrolom tempa

• Začetnik teme Začetnik teme Darko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darko

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
679
Imam dvadesetak video fajlova od po sat i po koje moram brzo da pregledam (preslusam) pa mi je potreban softver koji bi ubrzao video reprodukciju bar za trecinu, cime bih debelo ustedeo vreme. Kvalitet prikaza odnosno distorzija zvuka nisu bitni, dokle god se razume sta se prica na videu.

Fajlovi su DivX (avi). Znate li sta bih mogao da koristim za ovu svrhu? Imam WinXP i Linux (Ubuntu) na raspolaganju... Hvala! :wave:

MPC, VLC, KMPlayer,... biraj

мислим да и gom има ту опцију.

KMplayer nema - ili bar ne mogu da je nadjem. VLC radi delimicno - ubrzao je klasicne filmove, ali se nazalost baguje na ovim fajlovima (ubrza zvuk, ali je slika staticna). Probacu u windozi pa da vidim da li ce da mi se posreci.

Hvala 🙂

KMplayer nema - ili bar ne mogu da je nadjem. VLC radi delimicno - ubrzao je klasicne filmove, ali se nazalost baguje na ovim fajlovima (ubrza zvuk, ali je slika staticna). Probacu u windozi pa da vidim da li ce da mi se posreci.

Hvala 🙂

Kako nema KMPlayer, desni klik na sliku pa reprodukcija, pa ubrzano...

Na Gom plejeru:

X - Speed Down
C - Speed Up

Imas na desni klik -> Voice Adjustment da glasovi zvuce koliko toliko normalno kad se video ubrza

Pa linux verzija nema uopste podrzan desni klik! Nisi precizirao da mislis na Win verziju. Aj da probam...
kad se kaže KMPlayer, obično se misli na "The KMPlayer" ili "K-Multimedia Player" - kako kaže Wiki: "Not to be confused with KMPlayer" (KMPlayer = Konqueror Media Player - is a video player for KDE)

The KMPlayer je windows-only plejer.

E pa *** :d Sad znam - i da, u KMPlayeru (win) radi tempo kontrola i to prilicno dobro. Koristi cak i Winampove pluginove! Izvanredno! Hvala lepo :wave:

Nazad
Vrh Dno